Skridttæller Børn Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Der findes ikke blot skridttællere til voksne. Udvalget byder også på skridttællere til børn. Udvalget består af modeller, der henvender sig direkte til børn, men også modeller, der egner sig til både børn og voksne. Derfor er der mange muligheder for at finde en skridttæller til børn.

Hvis du er på udkig efter et ur med skridttæller til børn, er du kommet til det rette sted. Herunder bliver du præsenteret for et udpluk af de bedste skridttællere til børn. Derfor er der naturligvis også én af de modeller, der er beskrevet herunder, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Sportsbuddy Veryfit Kids – Bedste skridttæller til børn

 • Vores anbefaling

sportsbuddy veryfit kids

Der er ingen priser at vise

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: POPUP44KVBrug rabatkoden her!

Hvis du køber et Veryfit Kids til dit barn, kan både barn og forælder følge med i barnets daglige aktivitet. Det er et ur, der måler aktivitet via både skridt og kalorier. Derved er det nemt at se, hvorvidt dit barn bevæger sig nok i løbet af et døgn. Det kan nemlig være svært at vurdere, om dit barn får motion nok til dagligt.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig i mindst 60 minutter hver dag. Det er der flere grunde til, men det er dog især som følge af, at det er med til at øge barnets sundhed. Dertil er det også bevist, at aktive børn får en bedre koncentration. Ca. hvert syvende barn bevæger sig ikke nok, og det kan have alvorlige følger.

Opsæt mål og motiver dit barn

Hvis dit barn har svært ved at komme bevæge sig nok i løbet af en dag, er det en god idé at investere i et ur med skridttæller. Dette ur er forsynet med en indbygget skridttæller, der gør, at barnet kan følge med i, hvor aktivt, dit barn har været. Samtidig kan du som forælder også følge med i antal skridt, dit barn tager dagligt.

En god måde at motivere dit barn til at bevæge sig mere, er at opstille mål. Det kan du gøre i den medfølgende app, der virker til både iOS og Android. Du som forælder kan lave mål, men du kan også lade barnet gøre det. Man kan indstille mål for, hvor mange skridt, der skal gås hver dag med denne skridttæller med ur til børn.

Alle ved, at det er en kende nemmere at holde motivationen i vejret, hvis man har et mål. Når dit barn har nået sit mål, vil der blive vist en notifikation på uret, der både lykønsker og viser en pokal. Derfor får barnet også en god følelse, når det har fuldført sine opgaver og nået sine mål.

Et meget holdbart ur

Hvis du leder efter en skridttæller og ur til børn, er Veryfit Kids et godt bud. Det er et ur, der er udarbejdet i holdbare materialer. Konstruktionen og valget af materialer medfører, at det er vandtæt, men også at det kan holde til selv de sjoveste og hårdeste lege. Derfor behøver barnet ikke at passe på det på legepladsen.

Endvidere er det udformet i et både simpelt og slankt design. Det betyder ikke blot, at det tager sig pænt ud til ethvert outfit, men også at det ikke kommer i vejen for barnets leg. Til trods for, at det er et ur, der er lavet i robuste og modstandsdygtige materialer, vil den bløde gummirem dog ikke være til gene for barnet.

Uret er desuden blevet udstyret med et smart spænde, der gør, at det passer til børn i alderen fra 4 til 12 år. Hvis du er på udkig efter et sportsur, der passer til et ældre barn, er det bedre at se nærmere på Veryfit V1. Det er ikke et decideret børneur, men har en størrelse, der medfører, at det egner sig godt til ældre børn.

Kan holde strøm i op til syv dage

Uret er udstyret med et batteri, der kan holde strøm i op til syv dage. Derfor er der ikke behov for, at det skal lades op hele tiden. Det medfører, at barnet ikke behøver at tage det af og på hele tiden. Når det er afladt, kan det lades op i løbet af et par timer. Det klares via et USB-kabel, der skal tilsluttes en PC eller stikkontakt.

Det er tilmed et vandtæt ur. Derfor behøver barnet ikke at tage det af, når han eller hun skal i bad. Ikke nok med, at det kan tages med i brusebad, så er det også muligt at svømme med det. Derfor er det ikke et behov at tage det af, før man hopper i poolen. Det er en fordel for børn, da de kan glemme sådanne ting.

Derfor anbefaler vi Sportsbuddy Veryfit Kids

Sportsbuddy er et meget vellidt mærke blandt forbrugerne, der på tværs af over 700 anmeldelser har bedømt dem til 4,8 stjerner på Trustpilot. De tilbyder gratis fragt på alle ordrer, så udover at aktivitetsuret er i den lave prisklasse i forhold til andre modeller, så slipper du også for den ekstra omkostning. Sammenholder vi de gode anmeldelser med urets specifikationer som batterilevetid og vandresistens bliver det vores anbefaling til børn.

Detaljer:

 • Skærm: LED, 0,87”
 • Vandtæt: Ja, IP67
 • Batterikapacitet: 45 mAh
 • Batteritid: Op til syv dage
 • Rem: Omkreds på 14 – 24 cm.
 • Mål (Uden rem): H: 8 mm. x B: 15 mm. x L: 55 mm.
 • Vægt: 20 gram

Garmin Vivofit Jr.

 • Bedste valg til børn

garmin vivofit jr

Butik
Billede
Pris
Link
535,00
535,00
541,00
541,00
541,00
544,00
544,00
550,00
550,00
643,00
678,00
703,00
711,00
711,00
758,00
758,00
798,00

Hvis du er på udkig efter et godt digitalur til børn med skridttæller, er Vivofit Jr. et oplagt valg. Aktivitetsuret er udviklet specifikt til børn. Det er desuden et svømmevenligt ur, der aldrig skal lades op. Uret kan motivere dit barn til at holde sig i gang. Det er vigtigt, da børn bør motionere minimum 60 minutter på daglig basis.

Mange børn vil formentlig synes godt om den kompatible applikation fra Garmin. Den er nemlig udstyret med en sjov, mobil eventyrsti, som de kan låse op. Forældrene kan bruge den samme app til at holde øje med barnets aktivitet, tildele opgaver, og endda uddele virtuelle belønninger. Derfor kan det hele styres fra forældrenes mobil.

Har et børnevenligt og holdbart design

Vivofit Jr. er et perfekt sportsur til børn med skridttæller. Det byder på et behageligt, holdbart armbånd i ét stykke, som børn nemt kan tage af og på. Det fås i et hav af sjove, livlige designs, hvorfor er der også min. ét, der tiltaler dit barn. Udseendet på uret gør, at dit barn kan have det på til træning, i skolen, i sengen og i bad.

Der kan desuden tilkøbes flere forskellige tilbehørsarmbånd, som brugeren kan bruge til at ændre udseendet på uret. Disse tilbehørsarmbånd fås i flere forskellige størrelser, hvorfor barnet kan vokse med uret. Batteriet har en levetid på op til et år, hvorefter det skal udskiftes. Derfor er genopladning ikke en nødvendighed.

Din personlige forældreassistent

Det er et ur, der er udviklet til at kunne administreres af forældrene. Det sker via en kompatibel app, der er udviklet af Garmin selv. I denne app kan du endda tilføje flere børn, så du kan følge med i deres data for både skridt, søvn, aktivitet og daglige opgaver. Alle urene bliver automatisk synkroniseret med din smartphone.

Endvidere er det også fra denne applikation, at du kan tildele daglige opgaver. Du kan også bruge den til at give børnene såkaldte belønningsmønter, når dine børn har udført deres opgaver. Herfra kan du også nemt se, hvor mange belønningsmønter hvert barn har. Applikationen er udviklet til både iOS og Android.

Hold styr på de daglige opgaver

Du kan undgå diskussioner om de huslige pligter, da du blot kan lade Vivofit Jr. klare det for dig. Via den app, der er beskrevet herover, kan du som forælder tildele daglige opgaver. Børnene kan se deres opgaver direkte på deres armbånd. Derfor er de altid klar over, hvornår de har nye huslige opgaver, der skal udføres.

Derfor er det et skridttæller ur til børn, der kan meget mere end at tælle skridt. Disse opgaver kan indstilles til enten at opdatere hver dag eller hver uge, såfremt det ønskes. Hvis du har et barn eller børn, der godt kan lide at trække tiden lidt, kan du indstille en alarm. I så fald vil Vivofit Jr. minde dem om, at de skal i gang.

Derfor anbefaler vi Garmin VivoFit Jr

Uret gør det let at motivere og belønne dine børn. Hvis dine børn når deres daglige mål på 60 min. aktivitet, kan de låse op for en eventyrsti. Det inspirerer selvfølgelig børnene til at gøre deres bedste. Derfor er det en Garmin skridttæller til børn, der kan hjælpe dine børn til at motionere mere, end de gjorde før. Desuden kan du tildele børnene virtuelle mønter, når de har klaret deres praktiske gøremål. De kan samle på disse mønter, hvorefter de kan veksle dem til belønninger.

Overordnet set har skridttælleren en række gode funktioner målrettet til børn, og så er Garmin et anerkendt mærke inden for branchen. Skridttælleren er lidt dyrere end andre tilsvarende modeller, men vi vurderer, at du får god værdi for pengene, så derfor er det en aktivitetstracker, vi anbefaler.

Detaljer:

 • Materialer: Polymer og silikone
 • Størrelse: Op til 145 mm. (XL passer til 146 – 170 mm.)
 • Display: 10 mm. x 10 mm. (64 pixels x 64 pixels)
 • Vægt: 17,5 gram
 • Batterilevetid: Op til et år
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM
 • Bluetooth: Ja (Bluetooth Smart og ANT+)
 • Understøtter: iOS og Android

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Garmin Vivofit Jr. 2 (The Resistance)

garmin vivofit jr

Vivofit Jr. 2 er en videreudvikling af modellen, der er beskrevet herover. Det er et digitalt ur med skridttæller til børn, der i denne variant har et Star Wars-udseende. Derfor hedder varianten også The Resistance. Det er et svømmeegnet aktivitetsur, der er hårdfør nok til at kunne klare al leg – både inde og ude.

Uret har endda mere end et års batterilevetid, hvorfor barnet ikke er nødt til at stoppe legen for at lade uret op. På lige fod med uret herover, kan forældrene tildele daglige opgaver og belønninger fra en forældrestyret applikation på deres smartphone. Børnene kan derimod opleve et sandt app-eventyr med Star Wars-figurer.

Et elegant og stærkt ur

Der skal ikke herske tvivl om, at det er et hårdført ur. Det er desuden en brugertilpasset farveskærm og byder på en komfortabel rem. Da hele udseendet bærer præg af et Star Wars-tema, egner det sig især til ham eller hende, der elsker Star Wars. Det kan være med overalt – lige fra fodboldbanen til brusebadet og sengen.

Dit barn kan desuden følge med i BB-8’s Adventure: A Star Wars Story. Hver dag kan dit barn opleve et nyt eventyr i deres app, mens de opfylder deres daglige aktivitetsmål. Derved bliver de inspireret til at yde deres bedste. Det er selvfølgelig en applikation, der er baseret på en historie og tidslinje fra Star Wars-universet.

Du kommer med som andenpilot, mens dit barn følges med BB-8 og piloten Zepha under deres oplevelser på Jakku. Barnet kan gennemsøge forladte rumskibe for reservedele, lære smuglerdronningen Maz Kanata at kende, og hjælpe med at redde BB-8. Hans skæbne hænger nemlig i en tynd tråd.

Uret bliver forældrenes hjælper

Forældrene kan gøre brug af den gratis applikation til at administrere sportsuret. Derfor er det også meget andet end blot et ur til børn med skridttæller. Fra denne app er det muligt at tilføje individuelle profiler for hvert bart. Du kan også følge med i antal skridt, søvn, daglige aktivitet og opgavedata fra denne app.

Hvis det ønskes, kan det gøres til en sjov konkurrence for hele familien. Du kan nemlig invitere hele familien til at deltage i en daglig skridtudfordring. Du kan dog også tildele opgaver, oprette belønninger, og se, hvor mange virtuelle mønter, dit barn har optjent. De virtuelle mønter kan bruges som en form for belønning.

Styr både belønninger, påmindelser og opgaver

Det kan lyde utroligt, men med dette ur, kan du give dit barn en oplevelse af, at det er sjovt og givende at udføre huslige opgaver. Forældrene kan tildele daglige opgaver og angive alarmer fra en app, og børnene får vist disse opgaver direkte på uret. De kan endda indstille opgaverne til at forekomme hver dag eller hver uge.

For de unge eller børn, der har en tendens til at udsætte deres opgaver, kan forældrene angive alarmer. Det klares fra den selvsamme app, hvorfor de bliver mindet om, at Vivofit Jr. 2 minder børnene om deres opgave. Disse opgaver kan være mange forskellige ting; alt lige fra at lave lektier til at tømme opvaskemaskine.

Alarmen påminder barnet med et ikon om, hvad det forventes, at de skal gøre. Derefter kan barnet starte en timer på deres sportsur, så de ved, hvor lang tid, der er tilbage. Det er den moderne måde at uddele opgaver til dine børn, frem for en seddel på køkkenbordet. Det er både sjovere for dig, men især for barnet.

Venskabelige udfordringer på skridt

Med de mange muligheder for venskabelige konkurrencer, kan dit barn udfordrer venner og familie. Det kan ske via Toe-to-Toe, der er en skridtudfordring. Det giver dit barn mulighed for at synkronisere med vennerne i nærheden. Når de har synkroniseret deres ure, har de mulighed for at udfordre hinanden i konkurrencer.

Når de er færdige, kan se deres samlede antal skridt og finde ud af, hvem af dem, der har vundet. Dertil kan de se, hvem af dem, der har slået deres egen personlige rekord. Det hele styres direkte fra barnets håndled. Hvis du selv vil udfordre dit barn, kræver det blot, at du downloader app’en Connect IQ.

Detaljer:

 • Materialer: Polymer og silikone
 • Mål (Alder 4 – 7 år): Op til 147 mm.
 • Mål (Alder 6+ år): 130 – 175 mm.
 • Display: 11 mm. x 11 mm. (88 pixels x 88 pixels)
 • Vægt: 17,5 gram
 • Batterilevetid: Op til et år
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM
 • Bluetooth: Ja
 • Understøtter: iOS og Android

Hvorfor bør man købe en skridttæller til børn?

Det er ikke alle, der mener, at man skal købe en skridttæller til sit barn. For det meste er det dog ikke blot en skridttæller, men er derimod et aktivitetsarmbånd, der har mere at byde på. Hvis du leder efter et armbånd, der kan registrere dit barns aktivitet, har du et væld af muligheder, da udvalget af disse er stort.

Du skal ikke købe et sådant ur for at holde øje med dit barn. I stedet skal du købe et sådant ur til dit barn, så du kan sikre, at han eller hun er aktiv nok i løbet af dagen. Et barn har nemlig behov for at være aktiv i min. 60 minutter om dagen. I dag er det – desværre – ikke alle børn, der husker at være aktive hver dag.

Mange er af den opfattelse, at det er som følge af den teknologiske udvikling. I dag kan børnene blot blive siddende på deres værelse, hvor de kan streame film, spille computerspil o.l. Det er ofte dét, der gør, at børn ikke får rørt sig nok. Med en skridttæller kan du dog registrere, om det er tilfældet for dit barn.

Som tidligere angivet, er der dog ikke tale om en skridttæller i traditionel forstand. Som du også kan se på de modeller, der er beskrevet herover, så har de mere at byde på end skridttælling. Der fås fortsat traditionelle skridttællere, men det er dog sjældent dem, der købes. I stedet er det aktivitetsure- eller armbånd.

En skridttæller kan motivere barnet til at bevæge sig

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke just er alle børn, der tænker over at bevæge sig til dagligt, fordi det er sundt. Tværtimod, så skyldes det ofte, at de finder det sjovt. Hvis de ikke finder det sjovt, så lader de ofte blot vær. Derfor handler det om, at du som forælder skal gøre det sjovt for barnet at være aktiv.

Det kan gøres på flere måder. Det er dog en god idé, at du skal vise dit barn, at han eller hun får noget ud af det. Dette kan du opnå ved at opstille en række mål, som dit barn skal nå, hvorefter der udløse en form for belønning. Det behøver dog hverken at være en synderligt dyr eller speciel belønning, du giver til dit barn.

Hvis dit barn har et aktivitetsarmbåd om håndleddet, er det nemt at opstille mål. Det kan du typisk gøre via en applikation på din smartphone, hvorefter de synkroniseres direkte til barnets armbånd. Når barnet har nået sine mål, skal de selvfølgelig overrækkes en præmie. Nogle ure tilbyder bl.a. virtuelle præmier.

Moderne skridttællere kan andet, end at tælle skridt

De fleste moderne skridttællere kan meget andet, end blot at tælle skridt. I de fleste tilfælde er de udstyret med en række andre funktioner. Det inkluderer bl.a. pulsmåling, beregning af kalorieforbrænding, søvnmåler mv. Derfor kan der naturligvis også være andre fordele ved at investere i et aktivitetsur til dit barn.

Ikke nok med, at du kan sikre, at dit barn går det antal skridt, der er anbefalet, så kan du også holde øje med data om puls, søvn mv. En stor del af disse data er vigtige, når barnets sundhed skal vurderes. Derfor kan du ikke blot holde øje med antal skridt, men derimod bruge det til at vurdere dit barns generelle sundhed.

Der er naturligvis forskel på, hvad man stiller af krav til et aktivitetsur til sit barn. Det er ikke alle, der mener, at de har behov for pulsmåling eller søvnanalyse. Andre vil gerne indsamle lige så meget data om deres barn, som muligt. Heldigvis er udvalget stort, hvorfor der er mulighed for at finde begge dele blandt udvalget.

Udvalget af skridttællere er stort

Hvis du har i sinde at finde en skridttæller til dit barn, har du et væld af gode muligheder. Du kan vælge blandt et stort udvalg af skridttællere på det danske marked. En stor del af dem henvender sig til voksne, mens der er andre, der henvender sig til både børn og voksne. Slutteligt er der også modeller, der egner sig til børn.

Derfor er du også sikret, at du kan finde en skridttæller, der passer til dit barn. Det gør sig gældende, uanset om du stiller krav til, at det har mange funktioner, eller det blot skal have det basale. Hvis du har i sinde at købe et sådant ur til dit barn, er det dog vigtigt, at du bruger tid på at finde ud af, hvad du stiller af krav.

Vær opmærksom på, at du kan finde mange skridttællere på det danske marked. De mange modeller varierer på baggrund af et væld af faktorer. Derfor kan det være svært at vælge den helt rette løsning. Det bør dog understreges, at det store udvalg også medfører, at alle kan finde en passende skridttæller til deres barn.

Én af de faktorer, der er stor forskel på, er antallet af funktioner. Det er dog ikke det eneste, der varierer en del. Det gør sig nemlig også gældende for prisen. Her er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg, for at spare penge.