Aktivitetsarmbånd Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Aktivitetsarmbånd er blevet populære, da de gør det mere enkelt og sjovt at holde sig i form. Med et sådant armbånd på håndleddet får du mere ud af din hverdag og har nemmere ved at nå dine daglige mål. De fleste armbånd byder på kalorietæller, pulsmåler, skridttæller mv., som giver detaljeret data om din aktivitet.

Informationen bliver automatisk synkroniseres til en applikation på din smartphone. Her kan du grave dybere ned i dataene, og følge med i din udvikling. Har du et ønske om at købe et aktivitetsarmbånd, har du et væld af muligheder. Heldigvis præsenteres du herunder for et udpluk af de bedste modeller på markedet.

Sportsbuddy Veryfit Lite

sportsbuddy verfit lite

Forhandler Pris Mere info

399,-

399,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: POPUP44KVBrug rabatkoden her!

Leder du efter den perfekte makker, der kan holde øje med din aktivitet i hverdagen? I så fald bør du tage et kig på Sportsbuddy Veryfit Lite. Her får du et aktivitetsarmbånd, der holder øje med al din aktivitet. Hvis blot du har det om håndleddet, holder det øje med din aktivitet døgnet rund – uden at du skal tænke over det.

Det har et slankt design, der gør, at du næsten ikke bemærker, at du har det på. Det vejer eller fylder ikke mere end et normalt armbånd. Når du har dit Veryfit Lite om håndleddet, tæller det automatisk dine skridt. Det gør det, da det er forsynet med en indbygget skridttæller. Derfor får du også statistik omkring dette.

Motiverer dig til at bevæge dig

Armbåndet kan hjælpe dig med at bevæge dig mere. Det kan det fx ved hjælp af den indbyggede skridttæller. Den giver dig nemlig et overblik over, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag. Hvis du har siddet stille i et stykke tid, fortæller armbåndet dig, at det er på tide at rejse sig. Du får nemlig en notifikation på skærmen.

Selve displayet er en LED-skærm med touch, der gør det nemt at betjene armbåndet og dets funktioner. Hvis du gerne vil have flere information om din aktivitet, findes der en gratis app, der kan bruges. Den kan fås til både iOS og Android. Her kan du både få overblik over søvn, forbrændte kalorier, antal skridt og mere.

Er udviklet til hverdagsbrug

På lige fod med de øvrige enheder i Veryfit-kollektionen, er Veryfit Lite udviklet til hverdagsbrug. Du kan lade det op via USB, hvorfor det er nemt at have med at gøre. Du skal blot trække remmene forsigtigt af, hvorefter du kan koble USB-kablet til. Når det er ladet helt op, har det en batterilevetid på op til syv dage.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er et armbånd, der er lavet til hverdagsbrug. Det bevises bl.a. ved, at det er IP67-godkendt, hvilket betyder, at det er både støv- og vandtæt. Derfor kan det bruges under alle forhold. Du kan tilmed have det med en tur i poolen, hvis du også ønsker at registrere din svømmetræning.

Detaljer:

 • Display: LED, 0,87”
 • Vandtæt: Ja, IP67
 • Batteri: 45 mAh
 • Batteritid: Op til syv dage
 • Mål (Uden rem): H: 8 mm. x B: 15 mm. x L: 55 mm
 • Vægt: 20 gram
 • Pulsmåler: Nej
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja
 • Blodtryksmåler: Nej

Fitbit Charge 3

fitbit charge 3

Forhandler Pris Mere info

493,-

793,- Gå til forhandler

Det er ikke nemt at finde det bedste aktivitetsarmbånd. Der er nemlig mange overvejelser, du skal gøre dig. Et Fitbit Charge 3 kan dog være et godt bud. Her får du et armbånd, der gør det muligt at lære din krop bedre at kende. Det gøres med henblik på at styrke den, men også for at forbedre din overordnede trivsel.

Hvad end du er mest til løb, cykling, yoga, fitness eller en helt femte sportsaktivitet, er Fitbit Charge 3 en god aktivitetsmåler. Den er altid klar til at styrke din præstation og forbedre din fysiske tilstand. Den byder tilmed på et slankt, diskret design med udskiftelig rem, hvorfor alle kan give deres armbånd det look, som de ønsker.

Kan bruges til mange aktiviteter

Der bør ikke herske tvivl om, at et Charge 3 fra Fitbit kan bruges til mange formål. Du kan fx bruge det til at måle specifikke træningsrutiner og sportsaktiviteter. Ved at gøre dette, får du præcis information herom. Du kan bruge din Fitbit, uanset om du er mest til yoga, cykling, svømning eller derimod træning i fitnesscenteret.

Denne aktivitetsmåler er altid klart til at være din faste partner. Den er desuden forsynet med en SmartTrack-funktion. Det er ensbetydende med, at den er i stand til at måle udvalgte træningsforløb på automatisk vis. Derfor er der ikke behov for, at det bliver aktiveret. I stedet kan du blot fokusere på at maksimere træningen.

Forsynet med pulsmåler

Er du på udkig efter et aktivitetsarmbånd med pulsmåler, er Charge 3 også værd at overveje. Det er blevet forsynet med en avanceret pulsmåler, der kan observere og måle din puls direkte på håndleddet. Derved kan den også måle antal forbrændte kalorier, så du kan få indblik i, hvorvidt din træning bærer frugt.

Det betyder dog også, at det er muligt at indstille intense niveauer til træning, såfremt dette ønskes. Det er også forsynet med en række specifikke modusser til b.la. optimering af din ydelse i udholdenhedstræning, fedtforbrænding samt cardio. Derfor bliver det som om at have en personlig træner om dit håndled.

Detaljer:

 • Batteritid: Op til syv dage
 • Mål: B: 11,8 mm. x H: 28,8 mm.
 • Vægt: 30 gram
 • Garanti: 1 år
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Monokrom OLED
 • Pulsmåler: Ja
 • Kalorietæller: Ja

Huawei Band 3 Pro

huawei band 3 pro

Forhandler Pris Mere info

499,-

499,- Gå til forhandler

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet, men ønsker at holde din investering på et sobert niveau, bør du overveje et Huawei aktivitetsarmbånd. Det kunne fx være deres Band 3 Pro, der er et armbånd, der især er henvendt til dig, der vil have et armbånd med et minimalistisk design og avanceret funktionalitet.

Du får mere kontrol over din træning, da det er udstyret med en pulsmåler. Ikke nok med det, kan det få dig til at sove mere trygt, da det er forsynet med søvnovervågning. Huawei har også udstyret det med en 0,95” AMOLED-skærm. Den er ledsaget af en fysisk knap, der gør det nemt for dig at betjene dit Band 3 Pro.

Tilbyder forskellige træningsforløb

Band 3 Pro er også blevet forsynet med en lang række forskellige træningsforløb. Derfor er der forløb til både folk, der godt kan lide at gå, løbe, cykle eller svømme. Du kan ligeledes bruge armbåndet til at sikre, at din motivation er i top. Det kan du gøre ved at sætte nogle mål og holde dig opdateret på dine præstationer.

Hvis du godt kan lide at svømme, er det bedste aktivitetsarmbånd for dig en model, der er vandtæt. Det er Band 3 Pro heldigvis. Det har nemlig et vandtæt design, der gør, at du er i stand til at svømme og dykke med det på. Det er designet til at kunne modstå et vandtryk på op til 5 ATM, hvorfor du kan dykke op til 50 m ned.

Kan parres med din smartphone fra Huawei

Hvis du er så heldig, at du ejer en smartphone fra Huawei, så er der blot endnu mere grund til at investere i et Band 3 Pro. Du kan nemlig parre de to enheder, hvorefter du blot kan efterlade din smartphone, når du er ude at løbe, svømme, gå eller cykle. Alle dine notifikationer modtager du nemlig blot direkte på dit armbånd.

Derfor er du sikret, at du ikke kommer til at gå glip af én eneste vigtig besked, opkald eller notifikation. Det kan du takke Bluetooth 4.2 for. Har du en smartphone fra Huawei, der gør brug af EMUI OS 8.1 eller senere, kan du også bruge dit Band 3 Pro til at styre kameraet. Derfor kan du tage billeder direkte fra dit håndled.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Bluetooth: Ja, version 4.2
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Display: AMOLED, 0,95”
 • Batteri: Lithium-ion
 • Batterikapacitet: 100 mAh
 • Vægt: 25 gram

Garmin Vivosport

garmin vivosport

Forhandler Pris Mere info

1.449,-

1.449,- Gå til forhandler

De fleste er klar over, at Garmin aktivitetsarmbånd er blandt de mest velrenommerede på markedet. Det er ingen undtagelse for deres Vivosport. Det er et aktivitetsarmbånd, der kan levere et komplet overblik over din fitnesssituation, dine træningssessioner, dine hverdagsaktiviteter og sågar dit stressniveau.

Det byder på et slankt, enkelt design, der gør det egnet til brug i det daglige. Det kommer også med en GPS, der kan levere information om, hvor meget du har bevæget dig udendørs. Det kan dog også måle, hvis du fx har svømmet, haft det på til træning i dit fitnesscenter, eller du blot har gået en del rundt derhjemme.

Bruger en håndledsbaseret pulsmåler

Garmin har valgt at udstyre deres Vivosport med en håndledsbaseret pulsmåler. Den kan du bruge til at måle din gennemsnitlige puls, men også til at træne inden for en given pulszone. Dertil kan den faktisk også bruges til at give et estimat af din maksimale VO2-score. Sidstnævnte er dog primært relevant for hyppige løbere.

Desuden er det også muligt at vælge tidsbestemte aktiviteter. Her kan du bl.a. vælge mellem styrke- og cardiotræning. Armbåndet er også forsynet med et genopladeligt batteri, der holder i op til syv dage, hvis dit ur er i smartwatch-mode, og op til otte timer i GPS-mode. Batteriet oplades med det medfølgende USB-kabel.

Synkroniser data med Garmin Connect

Du kan også parre dit Vivosport med din smartphone via Bluetooth. Ved at gøre dette, kan du synkronisere data fra dit armbånd til den gratis Garmin-app. I Garmin Connect, som er et onlinefællesskab fra Garmin, kan du dele og sammenligne dine fitnessdata med andre. Du kan tilmed deltage i konkurrencer og udfordringer.

Det er dog ikke det eneste, der er at vinde ved at forbinde din telefon og dit armbånd. Det gør det også muligt at læse beskeder, e-mails, notifikationer, styre musik osv. direkte fra dit armbånd. Endvidere har det også en smart funktion, der kan hjælpe dig med at finde din telefon, da det kan afspille en lyd, så du kan finde den.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • NFC: Nej
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Chroma, 0,76”
 • Batteri: Lithium-ion
 • Vægt: 24,1 gram
 • Batteritid: Op til syv dage

Samsung Galaxy Fit

samsung galaxy fit

Forhandler Pris Mere info

999,-

999,- Gå til forhandler

Du går ikke galt i byen, hvis du vælger et Samsung aktivitetsur. Derfor kan du også roligt købe et Galaxy Fit. Det er et aktivitetsarmbånd, der hurtigt bliver din nye partner ifm. sport og fitness. Hvad end du blot løber en gang om ugen eller er meget seriøs omkring din træning, vil du kunne få gavn af et Samsung Galaxy Fit.

I Galaxy Fit er der ikke gået på kompromis med funktionalitet. Det byder på både en skridttæller, pulsmåler, automatisk aktivitetsregistrering samt en stresshåndteringsfunktion. Det har tilmed et slankt og enkelt look, hvorfor det er et aktivitetsarmbånd, der også kan fungere som modetilbehør og en del af dit daglige outfit.

Stor AMOLED-touchskærm

Det har ikke blot et slankt og minimalistisk design, men også en stor skærm. Samsung har forsynet Galaxy Fit med en stor 0,95” Full Color AMOLED-touchskærm. Du kan derfor betjene uret via denne skærm, men også via en fysisk knap på siden. Derfor er det op til egne præferencer, hvad du mener er mest hensigtsmæssigt.

Samtidig byder det også på en 5 ATM- vandresistenscertificering. Derfor er det et armbånd, der ikke er behov for at tage af, inden du skal en tur i poolen eller under bruseren. Det understreger det faktum, at der er tale om et digitalt armbånd, du kan have på hele tiden. Der er vitterligt ingen grund til at tage det af.

Forsynet med flere velværefunktioner

Langt de fleste er godt klar over, at det er vigtigt, at man får nok med kvalitetssøvn. Dertil er det også vigtigt at have fokus på at håndtere sit stressniveau, hvis man skal opnå en sund og balanceret livsstil. Heldigvis er det noget, du kan få hjælp til at opnå, hvis blot du investere i og benytter dig af et Galaxy Fit på daglig basis.

Desuden er armbåndet også blevet udstyret med både søvnanalyse og stresshåndteringsfunktioner. Det er noget, der bevidner om, at det er en enhed, der for alvor sætter dit velvære i første række. Du kan selvfølgelig også parre dit armbånd og din smartphone. Det giver dig mulighed for at se notifikationer på dit armbånd.

Ved at gøre dette, gør du det nemt for dig selv at holde øje med diverse notifikationer og beskeder. Du kan desuden også benytte en widget på armbåndet, hvor du kan tjekke informationer om alarmer, kalender eller vejret. Rejser du til en anden tidszone, vil aktivitetsuret automatisk vise et dobbelt ur på skærmen.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Bluetooth: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Skærm: Digital AMOLED, 0,95”
 • Touch: Ja
 • OS: Realtime OS
 • Batterikapacitet: 120 mAh
 • Vægt: 24 gram

Fitbit Alta HR

fitbit alta hr

Forhandler Pris Mere info

578,-

578,- Gå til forhandler

Der bør ikke herske tvivl om, at Fitbit Alta HR er blandt de mest populære aktivitetsarmbånd på markedet. Det er der selvfølgelig flere årsager til. For mange er det som følge af dets slanke og lette design, da det gør, at det kan bruges til enhver lejlighed. Derfor kan du sagtens have det på til dagligt, uden at det virker forkert.

Det handler dog også om, at det er et meget let armbånd. Faktisk er det så let, at du næsten ikke bemærker, at du har det på. Det gør, at det er en ideel ledsager til både sundheds- og fitnessregistrering – hele døgnet. Dertil har det også en indbygget PurePulse HeartRate-monitor, der gør det muligt at holde øje med din puls.

Det er også værd at bide mærke i, at du får et armbånd, der kan bryste sig af et batteri med en høj kapacitet. Faktisk kan det give helt op til syv dages kontinuerlig observation på en fuld opladning. Uret holder øje med alle dine aktiviteter, hvad end det er træning, løb, cykling e.l., og kan synkronisere data til Fitbits app.

Holder øje med din hjerteaktivitet

Fitbit Alta HR er ét af de få aktivitetsarmbånd, der gør det muligt at holde øje med din hjerteaktivitet. Det er tilmed muligt under flere former for motion. Samtidig er det også data, der kan bruges til at træne inden for forskellige pulszoner. Det er en fordel, da det gør det muligt at få det bedste ud af din træning.

Armbåndet overvåger også din kalorieforbrænding i løbet af dagen. Det giver dig selvfølgelig en mere praktisk indsigt, som du kan bruge til at forbedre din kondition og form. Du kan dog ikke blot bruge dit armbånd til dagligt. Det kan nemlig også bruges til at overvåge din søvnkvalitet, for at sikre, at du sover godt hver nat.

Endvidere kan Alta HR fra Fitbit også hjælpe med at skelne mellem let, dyb og REM-søvnfaser. Med afsæt i den data, der indsamles i løbet af natten, får du relevant feedback, som kan hjælpe dig i retning af en sundere nattesøvn. Om morgenen kan det desuden vække dig med en tavs, diskret vibrationsalarm på dit håndled.

Par dit armbånd med din smartphone

Du kan parre din smartphone med dit armbånd via Bluetooth. Det gør det muligt at få et kortfattet overblik over alle de data, der er blevet indsamlet via dit Fitbit Alta HR. Det kan dertil også vise dig meddelelser om indgående beskeder, opkald eller notifikationer, hvorfor du ikke behøver at samle din telefon op.

Den elegante rem kan skiftes ud med remme i et hav af andre designs og materialer. Det er endda muligt at skifte til både metallænke eller læderrem, hvis det ønskes. Det er forsynet med to spænder, der kan sikre, at dit Fitbit altid har tæt kontakt med huden. Det giver de mest optimale betingelser for HeartRate-skærmen.

Detaljer:

 • Wi-Fi: Nej
 • Bluetooth: Ja
 • NFC: Nej
 • GPS: Nej
 • Vandtæt: Nej
 • Skærm: OLED
 • Batteri: Lithium-polymer
 • Batteritid: Op til syv dage
 • Vægt: 25 gram

Et aktivitetsarmbånd kan motivere dig til at dyrke mere motion

De fleste kender til, at det ikke altid er nemt at opretholde motivationen for at dyrke motion. Hvis det også er noget, du kan nikke genkendende til, bør du overveje at investere i et aktivitetsarmbånd. Det er en enhed, der har en masse at byde på, hvoraf en stor del af dets funktionalitet kan hjælpe med at motivere dig.

Hvis blot du sørger for at have det på håndleddet hele tiden, vil det også registrere hver en bevægelse. Derfor vil du have en masse data, der fortæller, hvor mange skridt du går, hvor mange kalorier du forbrænder m.m. Det er disse data, som du kan bruge til at motivere dig selv til at yde mere, så du kan få tallene til at stige.

Der er mange, der bliver motiveret af dette. Derfor er der også en god chance for, at det er noget, der er med til at motivere dig. Du kan nemlig hele tiden følge med i, hvorvidt du fx har gået lige så mange skridt, som du gjorde dagen forinden. For mange er det en motiverende faktor, at de kan blive ved med at forbedre sig.

Det er muligt at opsætte mål

På langt de fleste af disse armbånd, er det også muligt at opstille mål. Det er en klar fordel, da du derved har noget, du kan arbejde efter. Det er ikke alle, der kan blive ved med at hænge i, hvis de ikke har noget at træne for. Hvis du ved, at du har et konkret mål, du gerne vil nå, så er det betydeligt nemmere at arbejde efter det.

Derfor er det en god idé, at man vælger at gøre brug af denne mulighed. Det er dog forskelligt fra model til model, hvad der er muligt i denne anledning. På nogle modeller er det muligt at opstille stort set alle mål, du kan komme i tanke om, mens andre armbånd begrænser dig. Det bør du selvfølgelig undersøge før køb.

Fortæller dig, når du skal bevæge dig

Hvis du har et job, hvor du sidder stille det meste af din dag, og du oven i købet også sidder i din sofa, når du kommer hjem, får du sikkert ikke rejst dig nok. Det kan du også få hjælp til at sikre, at du gør, da du med et sådant armbånd vil få besked om, at det er tid til at rejse sig. Det får du besked ved om via en svag vibration.