Skridttæller Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Har du svært ved at tvinge dig selv afsted, når fitnesscenteret eller løbeskoene kalder? Fortvivl ej. Det er der heldigvis råd mod. En skridttæller kan være lige det, der skal til. Den tæller nemlig hvert et skridt, du tager i løbet af dagen. Det er en simpel funktion, der kan have afgørende betydning for din motivation.

Du kan finde mange forskellige skridttællere på det danske marked. Derfor kan det være vanskeligt at vælge den rette for dig. Heldigvis kan du her på siden få hjælp til at vælge den bedste skridttæller. Det er gældende, hvad end prioriteten er at finde en billig skridttæller, eller en avanceret model med en overflod af funktioner.

Veryfit V2 – Bedste skridttæller

Køb Sportsbuddy Veryfit V2 her

Veryfit V2 fra Sportsbuddy er den bedste skridttæller til dig, der dyrker forskellige former for motion, og gerne vil kunne tracke det hele. Det er et aktivitetsur, der er spækket med smarte funktioner, men alligevel ikke koster det hvide ud af øjnene.

Masser af funktioner

Veryfit V2 kommer med otte forskellige sportsprogrammer. Det inkluderer bl.a. cykling, løb, fodbold, fitness, tennis og yoga. Uret er altså den ideelle træningsmakker, uanset hvilken sport du dyrker. Du vælger blot, hvad du skal i gang med, så tracker uret din aktivitet.

Veryfit V2 tracker både dine daglige skridt, din puls og dit kalorieindtag. Kalorietrackeren snakker sammen med den indbyggede pulsmåler, og kan derved give et meget præcist estimat af din kalorieforbrænding. Det gør Veryfit V2 til et godt aktivitetsur til dig, der gerne vil tabe dig.

Din søvn er en vigtig del af dit samlede helbred. Veryfit V2 tracker også din søvn, hvis du har det på om natten. Uret er udstyret med et kraftigt batteri på 65 mAh, så det kan holde strøm i op til 10 dage. Du skal altså ikke bekymre dig om at oplade det særlig ofte.

Personliggør dit aktivitetsur

Det er rart at kunne indstille sit aktivitetsur, så det passer til lige præcis de behov og præferencer, du selv har. Det er muligt med Veryfit V2 fra Sportsbuddy. Uret er nemlig udstyret med fem forskellige interfaces, du kan vælge imellem. Du kan f.eks. vælge mellem analogt og digitalt ur. Personliggør Veryfit V2 på en måde, så det er nemt for dig at bruge.

Du kan indstille aktivitetsuret til at vise notifikationer fra din telefon. Det kan f.eks. være sms’er, opkald eller notifikationer fra Facebook. Med den funktion behøver du ikke hele tiden tjekke din telefon, når du cykler, løber eller dyrker anden motion. Du kan blot kigge på dit Veryfit V2.

Uret har et stort OLED-display med touch, der giver et tydeligt billede af dine notifikationer og aktiviteter, så de er nemme at aflæse.

Veryfit V2 vs. markedet

Veryfit V2 fra Sportsbuddy er et rigtig godt all-round aktivitetsur, der både tracker skridt, puls, søvn og kalorier. Det har en masse smarte og nyttige funktioner og er endda vandtæt. Det formår alligevel at have en pris, der er meget fordelagtig i forhold til andre aktivitetsure på markedet. Derfor kan du trygt købe en Veryfit V2, selvom du ikke har brugt aktivitetsure før.

Fordele

 • Indbyggede sportsprogrammer
 • Måler skridt, puls og søvn
 • Stort OLED-display

Ulemper

 • Ingen indbygget GPS

Specifikationer

 • Display type: OLED
 • Display størrelse: 0,96 ”
 • Vandtæt: ja
 • Størrelse uden rem: H: 10 mm B: 20 mm L: 57 mm
 • Vægt 23 g.

Sportsbuddy Move

sportsbuddy move skridttæller

Forhandler Pris Mere info

299,-

299,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: “POPUP44KV” – Brug rabatkoden her!

Hvis du ikke har lyst til at have et sportsur på hver dag, så er der heldigvis andre løsninger. I et sådant tilfælde er en skridttæller som en Sportsbuddy Move en god mulighed. Den fylder ikke synderligt meget, hvorfor den er nem at finde plads til i lommen. Ønskes det, kan den tilmed blot klipses fast i en buks eller en trøje.

Derved er det nemt for dig at holde styr på dine daglige skridt. Den kan dog mere end det. Den kan også give dig en idé om, hvor mange kalorier du har forbrændt samt hvor stor en distance du har gået. Det betyder, at den kan give dig en stor mængde data om din aktivitet, som ofte kun fås fra et såkaldt aktivitetsur.

Skridttæller i beskeden størrelse

For at få det maksimale ud af din Move, skal du ikke gøre andet end at sætte den på et stykke tøj eller have den i lommen. Har du den på dig, sørger den for at tælle dine skridt. Fordelene ved en skridttæller som denne er, at den ikke er til gene i det daglige. Det er der mange, der mener, at et ur eller et armbånd vil være.

Du vil end ikke bemærke, at du har din Move med dig. Den kan desuden bryste sig af en IP67-godkendelse. Det betyder, at den er 100 % støvtæt og vandtæt (dog kun ved kortvarig nedsænkning i vand). Derfor skal du ikke være bekymret, hvis du har den med på en løbetur i regnen. Sved er heller ikke grund til bekymring.

Er kompatibel med Bluetooth

Enheden er kompatibel med Bluetooth. Dette kan bruges sammen med Moofit, der er en gratis applikation, der kan bruges på både iOS og Android. I denne app kan du få et fint overblik over, hvor mange skridt du har gået, hvor mange kalorier du har forbrændt, og hvor langt du har gået.

Derfor er det nemt at følge med i din daglige aktivitet. Det gør det til en god motivation til at være mere aktiv og blive sundere. Den har indbygget hukommelse til at huske data i op til syv dage. Desuden er det nemt at sætte førnævnte app op, så du kan synkronisere data fra din Move til app’en på din smartphone.

Detaljer:

 • Vandtæt: Ja (IP67)
 • Batteri: RC2032
 • Batteritid: Mellem tre og seks måneder
 • Størrelse: H: 15 mm. x B: 30 mm. x L: 45 mm.
 • Vægt: 25 gram

Veryfit Kids – Bedste aktivitetsur til børn

Køb Sportsbuddy Veryfit Kids her

Det er vigtigt for børn at være aktive, men desværre er der rigtig mange børn, der ikke får bevæget sig nok i hverdagen. Som forældre kan det være svært at danne sig et overblik over sit barns aktivitet, men det kan Veryfit Kids fra Sportsbuddy hjælpe med. Aktivitetsuret tracker både barnets skridt og forbrændte kalorier. 

Sæt motiverende mål

Veryfit Kids kommer med en app, der fungerer på alle smartphones. Du kan indstille mål for, hvor mange skridt barnet skal gå hver dag. Når barnet har nået dagens mål, kommer der en notifikation på uret, som ønsker tillykke og viser en pokal på displayet. På den måde bliver den daglige motion til et slags spil, der motiverer barnet til at bevæge sig.

En anden smart og ny funktion ved Veryfit Kids er muligheden for at indstille alarmer på uret. Det gøres også i app’en. Du kan sætte op til 10 alarmer, der f.eks. kan minde dit barn om aftaler, toiletbesøg, spisetider eller andet. Funktionen er især en fordel, hvis du har yngre børn, du gerne vil give en større selvstændighed.

Robust og holdbart aktivitetsur

Børn skal have mulighed for at boltre sig og lege vildt, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at et aktivitetsur til børn, kan holde til lidt af hvert. Verifit Kids er lavet i robuste, holdbare materialer, og det er vandtæt. Det har et slankt og simpelt design, der gør, at uret ikke kommer i vejen, når barnet leger, og den bløde gummirem føles behagelig på barnets håndled.

Veryfit Kids vs. markedet

Veryfit Kids ligger prismæssigt i den lave ende i forhold til andre aktivitetsure på markedet. Alligevel er uret udstyret med mange virkelig smarte funktioner. Især muligheden for at indstille alarmer på uret, er ret unik og meget brugbar for de mindste.

Fordele

 • Opsæt let mål og alarmer i den medfølgende app
 • Tracker skridt og forbrændte kalorier
 • Slankt, vandtæt og holdbart design

Ulemper

 • Har ikke nogen ”find mit device” feature

Specifikationer

 • Display type: LED
 • Display størrelse: 0,87 ”
 • Vandtæt: ja
 • Touch display: ja
 • Størrelse uden rem: H: 8mm B: 15 mm L: 45 mm
 • Vægt: 17 g.

Samsung Galaxy Fit E

samsung galaxy fit e aktivitetsur

Forhandler Pris Mere info

499,-

499,- Gå til forhandler

Med Samsung Galaxy Fit E får du en fitness- og velværetræner på håndleddet. Du kan vælge mellem hele 90 forskellige aktiviteter, ligesom du også kan læse notifikationer fra din telefon direkte på uret. Samsung har udstyret Fit E med et kraftigt 70 mAh-batteri. Det medfører, at uret kan holde strøm i helt op til en uge.

Det kan også bryste sig af et slank og minimalistisk design, der er designet med fokus på både minimalisme og komfort. Derfor er det ikke blot rart at have på, men kan også bruges som modetilbehør. Endvidere er det også nemt at betjene, eftersom det er udstyret med en 0,74” PMOLED-touchskærm i sort og hvid.

Vandresistens og militærstandard

Her får du ikke blot et sportsur med skridttæller. Du får et ur, der har langt mere at byde på. Blandt andet er det vandresistent til 5 ATM. Samtidig lever det også op til militærstandarden MIL-STD-810G. Det vidner om, at det er robust og har en vandresistens, der er i top. Derfor kan du roligt have det på, når du er i brusebad.

Uret er også i stand til at genkende flere aktiviteter på automatisk vis. Det inkluderer både gang, løb, cykling, roning og dynamisk træning. Ikke nok med det, så kan du også vælge manuelt mellem 90 ekstra aktiviteter i Samsung Health. Dette er en applikation, der er kompatibel med både iOS- og Android-enheder.

Hjælper med at forbedre din søvn

Til trods for, at de fleste køber et Galaxy Fit E, fordi det er et ur med skridttæller og kalorietæller, så har det også andet at byde på. En stor del af et sundt helbred er, at du får rigeligt med kvalitetssøvn. Samtidig er det også vigtigt, at du håndterer dit stressniveau. Uden dette fokus, får du aldrig en sund og balanceret livsstil.

Det er derfor, at Samsung har forsynet Galaxy Fit E med stresshåndteringsfunktioner og teknologi til at udføre søvnanalyse. Dit velvære og dit helbred skal altid komme i første række – og det hjælper Fit E med at huske dig på. Du kan også følge med i vejret, din kalender, indstille alarmer og meget andet på dit Galaxy Fit E.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Skærm: AMOLED, 0,74”
 • Batterikapacitet: 70 mAh
 • Vægt: 15 gram
 • OS: Realtime OS

Sportsbuddy Veryfit Smart

sportsbuddy veryfit smart

Forhandler Pris Mere info

999,-

999,- Gå til forhandler

Veryfit Smart fra Sportbuddy er et digitalt armbåndsur, der også kan tjene som skridttæller. Det er fyldt med et væld af forskellige funktioner og programmer. Det har ikke blot basale funktioner som registrering af puls, kalorieforbrænding og puls. Det byder også på vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser.

Sportsprogrammerne byder bl.a. på en række specialudviklede displays, som du kan skifte mellem. Dertil er det også et ur, der er forsynet med funktioner til løb, cykling, trekking, yoga og fitness. Samlet set er der hele 14 præprogrammerede programmer i Veryfit Smart, hvorfor der også er ét, der passer til netop dig.

Moderne sportsur med stor skærm

Én af fordelene ved at vælge et smartwatch er, at det er udstyret med en større skærm end et aktivitetsur. Det er selvfølgelig også gældende for Veryfit Smart, der er forsynet med en stor og flot farveskærm. Derfor er det nemt at få et overblik over alt, hvad du har brug for at følge med i, når du har dit ur på håndleddet.

Du kan selvfølgelig modtage notifikationer direkte på uret. Du kan få notifikationer fra en række af de mest gængse applikationer på din smartphone. Det tæller bl.a. Messenger, Instagram, og SMS. Derfor kan du følge med i diverse beskeder på den flotte 1,3” touch- og farveskærm, uden at have din smartphone i hånden.

Dertil er det også muligt at lægge på eller tage imod et opkald direkte på dit ur. Ikke nok med det, så er det også muligt at skifte mellem sange samt starte og stoppe musikken. Det hele foregår via en sikker forbindelse via Bluetooth. Derfor skal du blot tilkoble din smartphone ved hjælp af en Bluetooth-forbindelse.

Sportsur til hverdagsbrug

Det er ikke blot et armbåndsur, der kan bruges i forbindelse med din træning. Det kan også bruges til dagligt. Det skyldes, at Veryfit Smart er lavet i holdbare materiale, som gør, at det er vandtæt ned til 50 meter. Dertil er skærmen udført i materialer, der sikrer mod ridser. Derfor skal du ikke bekymre dig om brugen af dit ur.

Selve urkassen er lavet i rustfrit stål, og stikker tilmed ikke mere end 12 mm. ud fra armen. Når du har siddet stille i for lang tid, får du en påmindelse på urets skærm. Det viser selvfølgelig også både dato og tid, men det viser derudover også langt mere data. Det er data, der gør både hverdagen og motion sjovere og nemmere.

Detaljer:

 • Display: LED, 1,3”
 • Touch: Ja
 • Vandtæt Ja, 5 ATM
 • Batteritid: Op til 10 dage
 • Størrelse: Passer til håndled med en omkreds på 13 – 19 cm.
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja

Select Skridttæller

Det behøver ikke at være dyrt at købe en skridttæller. Det behøver heller ikke at være en avanceret enhed, der er fyldt med unødig funktionalitet. I hvert fald ikke, hvis du kun har brug for skridttælling. Hvis du ønsker at købe en skridttæller, der er billig, og som blot er en skridttæller i sin reneste form, er dette et godt bud.

Har du et ønske om at kunne holde øje med, hvor mange skridt du tager i løbet af en dag, er en skridttæller den rette løsning. Det behøver dog ikke at være noget avanceret, som der også er givet udtryk for herover. Det kan blot være en helt basal skridttæller, som denne model fra sportsbrandet Select.

Har kun ganske få funktioner

Normalt tolkes det som noget negativt, hvis en enhed har få funktioner. Det er dog ikke tilfældet, hvis du blot skal købe en skridttæller. Er det ikke vigtigt, at den måler din puls og dit blodtryk, er det ikke værd at betale for. Det undgår du at betale for, hvis du vælger denne model, hvorfor den også er blandt markedets billigste.

Til trods for den lave pris, er det dog en enhed, der har de funktioner, der skal bruges. Den kan tælle skridt, men giver dig også mulighed for at indstille din skridtlængde. Samtidig kan den også beregne antal kilometer, du har tilbagelagt, og antal kalorier, du har forbrændt. Mere har de fleste har de ikke brug for.

Nem at have med rundt

Det er ikke alle, der har lyst til at have et ur eller et armbånd om håndleddet, for blot at kunne tælle skridt. Er du én af dem, der gerne vil undgå dette, er denne skridttæller fra Select et godt bud på en løsning. Den er ikke specielt stor og vejer meget lidt. Derfor er det nemt for dig at have den med rundt, når du er ude.

Den er forsynet med en anordning på bagsiden, der muliggør, at den kan monteres i en buksekant e.l. Hvis du ikke vil have, at den er at se, kan du blot have den i lommen. Den er nemlig ikke større end, at du kan have den med i bukselommen, uden at du fornemmer, at den er der. Det er noget, der værdsættes af mange.

Detaljer:

 • Skridttæller: Ja
 • Kaloriemåler: Ja
 • Skærm: LCD
 • Farve: Grå og sort
 • Autosluk: Ja

Hvilken skridttæller skal jeg vælge?

Der bør ikke herske tvivl om, at en skridttæller er den perfekte løsning, hvis du ønsker at dyrke mere motion i hverdagen. Det store spørgsmål er dog: Hvilken skridttæller skal jeg vælge? Du finder nemlig et stort antal forskellige skridttællere. De adskiller sig på mange punkter og har hver især deres egne fordele.

Herunder beskrives de fire mest almindelige typer skridttællere.

1. Klassisk skridttæller

Hvis du ikke har interesse i at få info om andet end dine skridt, er en klassisk skridttæller ofte det bedste valg. Det er en relativt billig løsning, set i forhold til fx et armbåndsur med skridttæller. Enhedens primære funktion er at kunne tælle dine skridt. Derfor er du selvfølgelig garanteret, at den klarer denne opgave til perfektion.

En sådan skridttæller er ofte af en beskeden størrelse, hvorfor den kan bæres flere forskellige steder. Er du på udkig efter en skridttæller til lommen, er                      det en sådan model, du skal vælge. Mange modeller kan du også klipse fast i buksekanten. Under alle omstændigheder er det i hvert fald muligt at gemme den væk.

Hvis du ikke ønsker, at din skridttæller er for lille, er du ofte bedre stillet med et skridttæller ur. Den klassiske skridttæller er lille og vejer kun få gram. Dens funktionalitet er ligeledes begrænset til at kunne tælle skridt. Den kan derfor ikke registrere cykling, roning, styrketræning mv., ligesom den ikke kan måle din puls.

2. Aktivitetsarmbånd med skridttæller

Et skridttæller armbånd er også en mulighed. Et sådant armbånd kaldes også for en tracker. Disse armbånd har for alvor vundet frem i løbet af de seneste år. Vælge du et armbånd med indbygget skridttæller, får du en mere moderne løsning. Du kan blot iføre dig armbåndet, som var der tale om et armbåndsur.

Ofte er armbåndet udstyret med et lille display. Derfor er det også kun de mest nødvendige informationer, der er gjort plads til. Det gør det dog nemt at følge med i dine daglige skridt. De fleste aktivitetsarmbånd er også kompatible med en skridttæller app, hvor du kan få mere detaljerede visninger af din data.

3. Ur med skridttæller

Hvis du har et ønske om at gå all-in med din skridttælling, er et ur med skridttæller et godt valg. Det giver dig et hav af muligheder for at kombinere skridttælling med måling af anden aktivitet og træning. Derfor kan det – for nogen – være værd at investere i et såkaldt sportsur, frem for at købe en traditionel skridttæller.

Disse ure er typisk mere avancerede end en klassisk skridttæller eller et aktivitetsarmbånd. Derfor får du også en del information ved at kigge på urets display. Ofte er der indbygget pulsmåling via håndledspuls, hvorfor du også kan måle intensiteten af din træning. Derfor er det ideelt for dig, der ønsker mere data.

Foruden at tælle skridt og måle puls, kan de fleste ure også vise SMS, tage imod opkald mv. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at urene typisk er forholdsvis dyre.

4. Skridttæller app

Det er selvfølgelig også muligt at downloade flere forskellige applikationer til din smartphone, der kan få den til at fungere som en skridttæller. Det er en både nem og billig løsning, hvis du ønsker at tælle skridt. Det er nemlig en løsning, hvor du kan undgå at have yderligere enhed om håndleddet, i lommen eller i bæltet.

I stedet kan du nøjes med udelukkende at bruge den teknologi, der i forvejen er indbygget i din smartphone. Det kræver dog, at du hele tiden har din telefon på dig, hvilket kan være en ulempe. Har du ikke det, kan du ikke registrere din bevægelse. Dertil er den ikke helt præcis, da den fx kan registrere uro i bilen som skridt.

Hvad får jeg ud af en skridttæller?

Det er ikke alle, der tænker over det, men hver gang du rejser dig og går et par skridt, er det gratis motion. Det er gældende, uanset om du går ud for at lave kaffe på jobbet eller går ned og handler i supermarkedet. Det er også gratis motion, når du står af bussen og går de sidste skridt fra busstationen til din bopæl.

Derfor er det vigtigt, at du får talt alt dette med i dit motionsregnskab. Det er ikke alle, der gør dette. Hvis du blot går tilstrækkeligt med skridt i løbet af en dag, kan du sikre dig nok daglig aktivitet til at holde dig sund og slank. Det betyder, at du faktisk kan undgå at knokle løs i fitnesscenteret, såfremt dette ønskes.

Snyd ikke dig selv for skridt i regnskabet

Mange snyder sig selv for et stort antal skridt til dagligt. Hvis din hverdag primært består af at sidde stille, hvad end det er et kontorjob, bilkørsel eller sofahygge, går du stadig i løbet af dagen. Sådanne skridt skal du tælle med i dit regnskab. Til trods for, at det ikke altid er mange skridt, så er det dog være at få talt med.

Hvis du er én af dem, der ikke har tænkt over dette, så kan en skridttæller være din redning. Det er en lille enhed, der kan tælle det antal skridt, som du går i løbet af en dag. Det er en enhed, der fås i flere forskellige varianter. Det kan fås i form af små enheder til lommen, men også i form af både armbånd og ure.

Får du ikke talt dine skridt, så kan det kun gå for langsomt. Det kan motivere dig til at få gået lidt længere, så du opnår de mål, som du har sat for dig selv.