Garmin Vivosmart

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Vivosport er én af de mest populære serier fra Garmin. Serien indeholder en del modeller, hvilket inkluderer Garmin Vivosmart HR, Garmin Vivosport HR+, Garmin Vivosmart 3 og Garmin Vivosmart 4. Derfor er det ikke nødvendigvis nemt at finde den mest passede model for dit vedkommende.

Heldigvis beskrives hver af de førnævnte modeller herunder. Derfor kan du danne dig et overblik over hver af de forskellige modeller. Med udgangspunkt i denne viden, kan du nemmere udvælge den mest passende model for dit vedkommende. Det er nemlig vigtigt at vælge med udgangspunkt i dine behov.

Garmin Vivosmart HR

garmin vivosmart hr

Forhandler Pris Mere info

1.109,-

1.109,- Gå til forhandler

Vivosmart HR er et smart aktivitetsur med Elevate-pulsteknologi. Ved hjælp af denne teknologi, måles pulsen direkte på dit håndled hele døgnet. Det giver dig frihed til at træne uden en pulsmålerrem. Ved hjælp af din puls, giver det info om antal forbrændte kalorier. Samtidig vurderer det også intensiteten af dine aktiviteter.

Derfor er det et træningsur, der giver en god tilbagemelding på din indsats. Det er endda muligt at bruge din Vivosmart HR som en pulsmåler om håndleddet, hvis det parres med andre kompatible enheder fra Garmin. Derfor bør det understreges, at Garmin Vívosmart HR har mere at byde på, end hvad det blotte øje kan skue.

Kan mere end at tælle skridt

Foruden at registrere dine skridt, kalorier og distance, registrerer træningsuret også antal etager du har gået. Det gøres ved hjælp af den indbyggede trykhøjdemåler. Hvad end du er ude på en løbetur eller prøvet et nyt motionshold, kan du bruge dit Vivosmart HR til at måle den respektive aktivitets intensitetsminutter.

Det er en glimrende funktion, der kan tjene mange formål. Det er blandt andet en funktion, der gør det muligt at følge med i dine fremskridt. Her kan du endda stille dine fremskridt op imod en række mål. I den anledning kan du vælge mellem egne mål, eller mål fra sundhedsorganisationer som Verdenssundhedsorganisationen.

Slå din rekord, hver dag

Vivosmart HR er udviklet til at kunne lære dit aktuelle aktivitetsniveau at kende. Med afsæt i dette, angiver det et opnåeligt mål for antal daglige skridt. Når du når dine delmål, vil det automatisk justere dine mål for dig, så du bliver mere udfordret. Gradvist hjælpes du dermed til at opnå en sundere, mere balanceret livsstil.

Hele dagen vil det minde dig om, at du skal huske at holde dig aktiv. Garmin har nemlig valgt at forsynes uret med en aktivitetsindikator og en vibrationsalarm. Denne alarm lyder, hvis du har været inaktiv i en time. Du skal blot gå kort rundt, hvorefter din inaktivitetstimer bliver nulstillet, indtil du igen har siddet stille i en time.

Detaljer:

 • Konnektivitet: Bluetooth, ANT+/ANT
 • Skærm: Monokrom, 160 x 68 pixels
 • Batterilevetid: Op til fem dage
 • Batteritype: Litium
 • Vægt: 29,5 gram
 • Mål: 21 mm. x 12,3 mm.
 • Vandtæt: Ja
 • Remstørrelse: 136 – 187 mm.

Garmin Vivosmart 3

garmin vivosmart 3

Forhandler Pris Mere info

665,-

665,- Gå til forhandler

Dit træningsur definerer dig ikke, men det du bruger det til kan. Det er derfor, at Vivosmart 3 har et diskret, men elegant design. Det får det til at passe til ethvert outfit, og dets mange funktioner vil til hver en tid holde dig på tæerne. Det har nemlig et stort arsenal af funktioner, der er skabt til at effektivisere din træning.

Det kan registrere din aktivitet, holde øje med din puls, modtage Smart Notifications, og kan tilmed give dig adgang til en række avancerede funktioner. Disse funktioner inkluderer blandt andet detaljeret overvågning af VO2-max estimeringer. Endvidere er det i stand til at beregne din fitnessalder baseret på din form.

Muliggør på daglig formovervågning

Uret er forsynet med Elevate, som er en håndledsbaserede pulsteknologi. Det er et træningsur, der er fyldt med formidable funktioner, der kan give dig et godt overblik over din form. Det er bl.a. det første dedikerede træningsur, der tilbyder estimering af dit VO2-max. Det finder du ikke i mange andre aktivitetsure.

Ydermere kan Vivosmart 3 også estimere din fitnessalder baseret på din form. Det er en klar fordel, at det er i stand til at estimere din fitnessalder, da det kan bruges som målstok, når du skal vurdere din fremgang. Med tiden kan du nemlig reducere din fitnessalder, hvis du arbejder hårdt og dyrker regelmæssig motion.

Automatisk aktivitetsregistrering

Der er stor forskel på, hvad der får folk til at købe et træningsur. Der er mange, der køber det, fordi de gerne vil tælle antal skridt. Derfor inkluderer Vivosmart 3 også en skridttæller. Det er dog langt fra det eneste, det kan måle. Det kan også måle antal etager op, forbrændte kalorier, intensitetsminutter og meget mere.

Move IQ kan registrere op til flere aktiviteter på automatisk vis. Det tæller bl.a. gang, svømning, cykling samt crosstrainer. Dertil kan det også automatisk starte en gang- eller løbeaktivitet med tidstagning. Som det også er aktuelt for andre enheder fra Garmin, kan du gennemse dine data og aktiviteter via Garmin Connect.

Detaljer:

 • Konnektivitet: Bluetooth, ANT+/ANT
 • Skærm: Monokrom
 • Batterilevetid: Op til fem dage
 • Batteritype: Litium
 • Vægt: 21,5 gram
 • Bredde: 18,5 cm.
 • Vandtæt: Ja
 • Remstørrelse: 148 – 215 mm.

Garmin Vivosmart 4

garmin vivosmart 4

Forhandler Pris Mere info

781,-

781,- Gå til forhandler

Har du længe haft et ønske om at komme i bedre form? I så fald er et Vivosmart 4 et godt køb for dig. Det er et både slankt og elegant træningsur, der er fyldt med et væld af wellnes- og fitnessfunktioner. De er udviklet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning, så du på sigt opnår en sundere og bedre livsstil.

De har gjort plads til en integreret håndledsbaseret Pulse Ox-sensor. Denne sensor giver dig mulighed for at vurdere blodets iltmætning, mens du sover. Samtidig kan den også bruges til at registrere dine iltniveauer i løbet af dagen. Træningsuret overvåger selvfølgelig også din puls på håndleddet, som bruges til flere formål.

Udstyret med mange nyttige værktøjer

Uret er forsynet med en række nyttige værktøjer. Det tæller bl.a. kontinuerlig stressregistrering, men også målinger af VO2-max samt en timer til afslapningsvejrtrækning. Endvidere sikrer Body Battery, der er en type energiovervågning, at du er klar over, om du er klar til at være aktiv, eller om du har brug for at hvile dig.

Du kan tilmed bruge dit Vivosmart 4 i poolen eller i brusebadet. Dertil er det også værd at notere, at det kun skal lades op ca. én gang i ugen. Når du har dette ur på håndledet, skal du ikke frygte for, at du ikke kan holde forbindelsen. Det kan nemlig modtage notifikationer direkte fra din smartphone, hvis den er kompatibel.

Elegant og smart design

Det er et slankt træningsur, der kan fås i flere farver. Derfor fås der også et ur i en farve, der matcher din stil og smag. Der bør dog ikke herske tvivl om, at det har et karakteristisk design, der byder på metaldetaljer og en farvestrålende, letlæselige skærm. For at spare på strøm, er skærmen kun tændt, når der er brug for det.

Når skærmen er tændt, er den i stand til at tilpasse den sig til det omgivende lysniveau. Derfor er du sikret, at du kan se, hvad der vises på skærmen, uanset om det er i skarpt sollys. Som følge af det flotte og elegant design, passer Vivosmart 4 ind overalt. Du kan have det på, når du tager på job, i fitnesscenteret eller i byen.

Detaljer:

 • Konnektivitet: Bluetooth, ANT+
 • Skærm: Monokrom OLED, 128 x 48 pixels
 • Batterilevetid: Op til syv dage
 • Batteritype: Litium
 • Vægt: 21,5 gram
 • Mål: 15 mm. x 10,5 mm.
 • Vandtæt: Ja
 • Remstørrelse: 223 mm.

Vælg træningsur ud fra dine behov

Det er ikke nemt at vælge det rette træningsur. I Vivosmart-serien er der nemlig flere forskellige ure at vælge mellem. Det kan gøre det svært at finde ud af, hvilket af disse ure, der er det bedste for dig. Omvendt er det dog også ensbetydende med, at de fleste kan finde et Vivosmart-ur, der harmonerer med deres krav.

Når du skal udvælge et aktivitetsur, hvad end det er en model fra Vivosmart-serien eller ej, er det essentielt at vælge med afsæt i dine behov. Der er stor forskel på, hvad folk har af behov, der skal dækkes af deres ure. Derfor er der heller ikke ét af de mange fitnessure, der kan udnævnes til at være det absolut bedste.

Start med at vurdere dine behov

Inden du går i gang med at lede efter dit nye træningsur, skal du starte med at vurdere dine behov. Hvis ikke du har et indgående kendskab til dine behov, er det ikke muligt at vælge det rette ur. Derfor er det en god idé, at du sætter en vis mængde tid af, til at finde ud af, hvilke behov og krav, du stiller til dit træningsur.

Her er det især vigtigt, at du har fokus på de funktioner, der er nødvendige for dig. Det er fx ikke alle, der har lyst til at sove med et ur på. Hvis du ikke har det, så er et ur med en søvnanalyse ikke relevant for dig. Hvis du ved, at du skal bruge det til at løbe eller cykle udenfor, er det en god idé med en model med GPS.

Heldigvis forholder det sig således, at de fleste modeller i Vivosmart-serien, er udstyret med et bredt udvalg af funktioner. Derfor kan de fleste få dækket deres behov af samtlige modeller, der er beskrevet herover.