Pulsur Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Pulsure har udviklet sig fra at være ure, man kun har om håndleddet, når man motionere, til at fungere som dagligdagens armbåndsur for mange. Deres primære funktion er fortsat pulsmåling, skridttælling m.m., men de kan meget mere end dét. De fleste modeller kan desuden kommunikere med din smartphone.

Leder du efter et nyt pulsur, kan du få inspiration i vores pulsur test. Herunder præsenteres du nemlig for et udpluk af markedets bedste ure. Derfor finder du sandsynligvis også det bedste pulsur for dit vedkommende blandt disse ure. Det er gældende, hvad end du leder efter et billigt pulsur eller det bedste pulsur til fitness.

Sportsbuddy Veryfit V4

sportsbuddy veryfit v4

Forhandler Pris Mere info

 

799,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

799,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: “POPUP44KV” – Brug rabatkoden her!

Det er ikke svært at finde et pulsur med skridttæller. Heldigivs har Veryfit V4 meget andet at byde på. Det er dog forsynet med både skridttæller og aktivitetsmåler. Du kan bruge uret til at opstille daglige mål for antal skridt. Hvis du når dit mål, får du en besked på urets skærm, som lader dig vide, at du har nået dit mål.

Ikke nok med, at det har en indbygget skridttæller, så fungerer det også som pulsmåler. Det betyder, at du kan kontrollere din puls under træning. Det betyder også, at det er et pulsur uden bælte, da du ikke behøver at bruge en brysterem. Der medfølger dertil en app, så du på din smartphone kan få et overblik over dataene.

Har et vandtæt design

Uret er lavet i vandtætte materialer, som har resulteret i en IP67-godkendelse. Det betyder, at Veryfit V4 er både støv- og vandtæt. Du kan derfor bruge det under alle forhold – uden at være bekymret. Det vandtætte design garanterer, at der ikke er nogen risiko for, at der opstår mekaniske problemer som følge af din brug.

De fleste er af den opfattelse, at det er irriterende at skulle vente på genopladning af elektronik. Derfor er der også mange, der værdsætter, at uret har en genopladningstid på blot 90 min. Du kan lade pulsuret op via USB, og når det er fuldt opladt, kan det holde strøm i op til 15 dage. Den reelle brugstid afhænger af dit brug.

Styr musikken direkte fra uret

Det er et ur, der byder på et væld af funktioner. Det er ikke blot et basalt pulsur med kalorietæller, på trods af, at prisen viser det. Uret har også indbygget musikkontrol, hvorfor du kan styre musikken direkte fra uret, og slipper for at tage din telefon frem. Det virker fx med Spotify, som er den mest brugte streamingtjeneste.

Hvis du vælger at investere i et Veryfit V4 fra Sportsbuddy, er du sikret, at du altid har en træningsmakker på håndleddet. Samtidig er det et ur, der er forsynet med en stor 0,96” OLED-skærm, der er nem at betjene. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er et pulsur med GPS, men det kan dog bruge appens GPS-funktion.

Detaljer:

 • Display: 0,96” OLED
 • Vandtæt: Ja, IP67
 • Batterikapacitet: 115 mAh
 • Batteritid: Op til 15 dage
 • Mål (Rem): 13 – 20 cm.
 • Mål (Uden rem): H: 11 mm. x B: 21 mm. x L: 65 mm.
 • Vægt: 22 gram
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja

Fitbit Sense – Giver dig et indblik ind i din sundhed

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Dette Fitbit Sense smartwatch er blevet testet og anmeldt på testsiden Tomsguide.com, som generelt har taget rigtig fint imod dette ur. På siden roser de blandt andet uret for dets flotte design, som faktisk er ganske elegant. Dermed er det et ur, som du sagtens kan bruge til hverdag. 

Dertil lægger de specielt også vægt på urets gode batterilevetid, som er helt op til seks dage, som er en ekstrem god kvalitet ved dette ur. Generelt har uret dermed fået en fin anmeldelse fra denne testside, som kårer den til at være den bedste ”health smartwatch”. 

Udover anmeldelsen fra Tomsguide.com, så er uret også blevet testet og anbefalet af en række andre sider på nettet: 

 • 4 ud af 5 mulige stjerner i anmeldelsen fra Techradar.com 
 • Kåret som ”Best buy” på den britiske testside Which.co.uk 

Derfor anbefaler vi Fitbit Sense

 • Har et flot og attraktivt design 
 • Langt batterilevetid 
 • Urets features giver et godt indblik i din fitness og sundhed

Tomsguide.com starter deres anmeldelse af dette Fitbit Sense smartwatch ved at beskrive det, som det mest ambitiøse smartwatch på markedet, hvilket er meget sigende omkring de egenskaber, som dette lille, fine ur gemmer på. 

For eksempel er dette ur ikke kun i stand til at tælle dine forbrændte kalorier og puls, men det kan faktisk også måle din huds temperatur og ”electrodermal activities”, hvilket helt klart er noget udover det sædvanlige, når man sammenligner det med mange af de andre smartwatches på markedet.  

Selvom uret altså gemmer på en række fede egenskaber, så er det altså ikke det eneste punkt, hvorpå det hiver ekstra mange point hjem. Urets design er nemlig også ekstremt godt, hvilket er med til at gøre den til et så attraktivt køb for mange mennesker. 

Uret er nemlig lille og let, da det er lavet af rustfrit stål. Dermed er det altså ganske behageligt at have på håndleddet døgnet rundt, hvilket helt klart er en fordel. På denne måde kan du nemlig have uret på, selv når du sover, hvormed du kan få det bedst mulige indblik i din sundhed. 

Det eneste minus, som Tomsguide.com fremhæver ved dette ur, er, at det har en lille app store, og så har den ikke Spotify storage, hvilket naturligvis er en smule ærgerligt. Men når man tager urets mange andre gode egenskaber og kvaliteter i betragtning, så kommer disse altså til at fremstå som petitesser.  

Fitbit Sense vs. markedet 

Prismæssigt er det ikke det billigste smartwatch på markedet, men det er desuden heller ikke tæt på at være det dyreste. Derfor er det vigtigt at overveje, hvad det egentlig er, som du får for dine penge med dette ur. Som nævnt ovenfor får du nemlig en række gode og avancerede features, som virkelig kan give dig et indblik ind i din fitness og sundhed. 

Hvis du dermed formår at udnytte og bruge disse features, så bør du helt sikkert overveje at investere i Fitbit Sense, da det virkelig er noget udover det sædvanlige, når man sammenligner den med markedet af smartwatches generelt. 

Hvis du dog ikke formår at værdsætte de mange gode egenskaber, så kan du sagtens nøjes med et mindre kompliceret og dermed mindre dyrt ur. Men hvis du virkelig ønsker dig et godt ur med mange lækre og gode features, så bør du bestemt overveje, om du skal være ejer af det fede Fitbit Sense smartwatch. 

Detaljer: 

 • Mål: 40,38 mm x 12,45 mm x 40,38 mm
 • Skærm: AMOLED
 • Vandtæt: Ja, ned til 50 meter
 • Batterilevetid: Op til seks dage 
 • Inkluderet tilbehør: Opladningskabel, 2 ærmelinninger (S+L) 
 • Materiale: Rustfrit stål, aluminium 
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja

Garmin Forerunner 45 – Det mest budget-venlige smartwatch for løberen

 

 

i samarbejde med PriceRunner

Dette Garmin Forerunner 45 smartwatch er blevet testet på testsiden Runningxpert.com, som generelt beskriver dette ur som værende et rigtig godt køb. De lægger specielt vægt på, at du med dette ur får relativt meget for dine penge, hvormed de har givet det titlen som ”Best Budget Recommendation”.

De beskriver, at udover at uret indeholder en række standard features, så er den faktisk også udstyret med nogle af de mere avancerede programmer og egenskaber, som kendetegner de dyrere Garmin ure, hvilket altså får den til at skille sig ud fra markedet. 

Udover denne fine anbefaling fra Runningxpert.com, så er dette Garmin Forerunner 45 smartwatch også blevet testet og anmeldt af en række andre testsider rundt omkring på nettet: 

Derfor anbefaler vi Garmin Forerunner 45

 • Har en lang batterilevetid for dens prisklasse
 • Udstyret med et moderne og praktisk design
 • Er enormt brugervenlig og velegnet til nybegyndere

Dette Garmin Forerunner 45 smartwatch er et utroligt godt ur, som egner sig perfekt til personen, som vil bruge uret specielt med fokus på deres træning – specielt løbetræning vil uret være optimalt at bruge til. Det er nemlig specielt på dette område, at dette ur skiller sig ud fra mængden. 

Når man sammenligner det med nogle af de lidt dyrere ure, såsom Apples smartwatch, så mangler dette Garmin ur nogle basale egenskaber såsom Spotify afspilning mm. Til gengæld formår Garmin Forerunner 45 stadig at være en stærk konkurrent til Apple og de andre giganter på markedet, da det netop har formået at specialisere sig i ét specifikt aspekt; nemlig løbetræning. 

Garmin Forerunner 45 er nemlig designet til at være det perfekte ur for personen, som gerne vil optimere deres løbetræning. Faktisk er det så godt designet, at det egner sig til løbere på en række forskellige niveauer, da det har kvaliteter, som er attraktive både for nybegyndere såvel som mere øvede løbere. Dette er en utrolig god egenskab ved uret, da det dermed fortsat vil kunne dække dine behov i takt med, at du bliver en bedre løber.

Garmin Forerunner 45 vs. markedet 

Som det er nævnt ovenfor, så indeholder dette Garmin Forerunner 45 smartwatch en række egenskaber, som man normalt ikke finder i ure i denne relativt lave prisklasse. Dermed er den altså lidt af et fund, da disse egenskaber får den til at skille sig gevaldigt ud fra markedet af smart ure generelt. Dette er da helt sikkert også grunden til, at Runningxpert.com netop har kåret den som ”Best Budget Recommendation”. 

Dog mangler den nogle basale egenskaber, hvilket kan være lidt et minus, da mange af de ellers på normalt vis standard apps i urene kan være rigtig rare at have mulighed for at bruge. Når man dog tager prisen i betragtning, i relation til hvor specificeret uret er til løbetræning, så kan det godt råde lidt bod på de manglende apps. 

Dermed er det altså et ur, som kommer til en relativ overkommelig pris. Hvorvidt den dog er prisen værd afhænger af, hvorvidt det specifikt er træning generelt – og endda løbetræning specifikt – du vil bruge uret til. 

Detaljer: 

 • Mål: 42 mm x 11,4 mm x 41 mm 
 • Skærm: Memory-in-Pixel LCD
 • Vægt: 36 g
 • Vandtæt: Ja
 • Batterilevetid: GPS-tilstand op til 13 timer, Smartwatch-tilstand op til 7 dage
 • Inkluderet tilbehør: Opladnings-/datakabel 
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja

Garmin Forerunner 735XT

garmin forerunner 735 pulsur

Forhandler Pris Mere info

 

2.218,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.218,- Gå til forhandler

Det kan næsten virke for godt til at være sandt, men med et Forerunner 735XT om håndleddet, kan du faktisk blive en bedre atlet. Det er både gældende på land og i vand. Det er et GPS-multisportsur, der henvender sig til atleter, der ønsker detaljerede data. Det kan selvfølgelig bruges til både træning og til konkurrencer.

Som følge af det mindre design og den behagelige rem, er det et ideelt ur, der kan få dig igennem såvel job som træning. Det er et ur, der også fungerer som en aktivitetsmåler, da det kan registrere skridt, kalorier og søvn. Det er dog op til dig selv at sikre, at dit ur indsamler data, der er bedre end dit resultat fra i går.

Gør det nemt at skifte aktivitet

Dette Garmin pulsur gør det muligt at skifte aktivitet på enkel og hurtig vis. Det skyldes, at det er forsynet med en række indbyggede aktivitetsprofiler. Du kan bruge dette pulsur med indbygget pulsmåler til et væld af aktiviteter, hvad end det er indendørs eller udendørs. Du kan enten bruge dit Forerunner i og på vandet.

Det byder på indbyggede aktivitetsprofiler for løb, cykling, svømning, langrend, terrænløb, vandring, padling og styrketræning. Derfor er der også en profil, der passer til dit behov. Du kan desuden gøre brug af pulsurets automatiske multisportfunktion i forbindelse med både brick-workout, duatlon såvel som triatlon.

Førnævnte multisportfunktion gør det muligt at skifte sport med et enkelt tryk på en knap. Endvidere er uret også kompatibelt med avanceret træning til både løb, cykling og svømning i pool. Det er muligt at oprette og downloade din egen brugerdefinerede træning. Det kan gøres nemt, hurtigt og gratis via Garmin Connect.

Udstyret med håndledsbaseret pulsmåling

Hvis du gerne vil have et billigt pulsur, har du bedre muligheder end dette. Hvis du gerne vil have et pulsur uden pulsrem, hvor der ikke er sparet på noget, er Forerunner 735XT et godt valg. Det er Garmins første multisportsur, der er blevet udstyret med Elevate, som er en pulsteknologi, der måler pulsen på håndleddet.

Det er selvfølgelig muligt at bruge dette pulsur til at cykle og løbe frit. Der er nemlig ikke brug for en brystrem. Leder du efter et pulsur til cykling, er dette derfor også et brugbart valg. Du kan følge med i din pulszone og -slag pr. minut. Det hele vises naturligvis i realtid og med farverig grafik, som gør det mere levende.

Træn med hjertet

Du får ikke kun et pulsur med håndledsbaseret pulsmåling. Det er fint på dagen for et løb, men i forhold til træning og restitution, er der brug for mere detaljerede data. Beslutter du dig for at købe et Forerunner 735XT, får du alt, hvad du behøver. Tilføjer du en pulsrem, får du også de følgende avancerede målinger:

 • Løbedynamik som fx tid med jordkontakt pr. skridt, vertikal ratio, skridtlængde m.m.
 • VO2-max estimering, løbsberegner, syregrænse samt restitutionsanbefaling
 • Pulsmåling under vand ved svømning

Detaljer:

 • Mål: 44,5 mm. x 44,5 mm. x 11,9 mm.
 • Skærm: 1,23” (215 x 180 pixels)
 • Vægt: 40,2 gram
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM
 • Batterilevetid: Op til 11 dage
 • Hukommelse: 80 timers data
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja

Polar M600

polar m600

Forhandler Pris Mere info

2.088,-

2.088,- Gå til forhandler

Der skal ikke herske tvivl om, at du roligt kan investere i et Polar pulsur. Polar er blandt de førende udbydere af pulsure, hvilket ikke er en status, der er opnået uden grund. Med et Polar M600 får du din egen personlige træner, der følger dig overalt. Uret gør det både muligt at måle, forbedre og finpudse dit helbred og din form.

Det er blevet baseret på Android Wear OS, der har en intuitiv integration med både Android og iOS. Derfor er det nemt at synkronisere uret med din smartphone. Samtidig kan du måle din puls ved hjælp af pulsurets indbyggede pulsmåler. Det hjælper dig med altid at maksimere din træning, uanset træningsaktiviteten.

Udstyret med en flot farveskærm

Polar har udstyret M600 med en stor 1,3” farveskærm med touch-funktion. Det er én af de største skærme, der er installeret på et pulsur. På denne skærm kan du selvfølgelig holde øje med alle dine aktiviteter. Da det er en berøringsfølsom farveskærm, er det nemt at skifte mellem aktivitetsprofiler, dataskærme m.m.

Du kan også holde øje med kort, kalender og pulsmåling, ligesom du kan få en oversigt over dine mest brugte funktioner. Disse får du selvfølgelig en enkel tilgang til. Skærmen kan holde til lidt af hvert, hvorfor du næppe kan ødelægge den. Polar har nemlig valgt at beskytte den med solidt og ridsefrit Corning Gorilla Glass.

Vandtæt sportsur med pulsmåler

M600 fra Polar er IPX8-certificeret vandtæt ned til 10 meters dybde. Såfremt det ønskes, er det derfor muligt at bruge det til enkel træning. Det er ikke alle, der har brug for dette, men muligheden er rar at have. Det er også en funktion, der medfører, at sved og regnvand ikke skal frygtes. Derfor gavner det på flere områder.

Den indbyggede pulsmåler gør brug af hele seks optiske dioder til at finde pulsen på dit håndled. Det er også muligt at parre træningsuret med Polar H7 Bluetooth Smart, der er en pulsmåler, der er udviklet af Polar. Det er ikke en nødvendighed, men er dog en mulighed, såfremt det er vigtigt, at du får en endnu større præcision.

Udstyret med en indbygget GPS

Som følge af den indbyggede GPS, er det muligt at se dine bevægelser og ruter på skærmen. Det fungerer via Google Maps, hvorfor du er garanteret, at det hele tiden er opdateret. Det betyder, at du undgår at løbe ud på en omvej, eller at du løber direkte forkert. Derfor er det selvfølgelig en fordel, at det er udstyret med GPS.

I og med, at styresystemet er Android Wear, er det muligt at installere apps fra tredjepartsudviklere. Derfor kan du altid finde apps, der passer til dine behov. Du kan desuden forbedre batteriet ved at parre uret med en Android-smartphone. Det betyder også, at du får adgang til Ask Google, så du kan stemmestyre dit ur.

Er forsynet med en Smart Coaching-funktion

Når du har Polar M600 om dit håndled, kan du modtage feedback på din fysiske form. Du kan få feedback inden for forskellige områder. Det får du ofte i form af smarte tips til, hvordan du kan forbedre din træning og din form. Du kan endda skabe dine egne profiler til de forskellige aktiviteter, så du får de bedste råd.

Som det også er gældende for andre pulsure, kan du sætte daglige mål, som du kan arbejde efter. Derfor kan du bruge dit M600 til at forberede en træningsplan og mål, som du kan arbejde efter at opnå. Hvis du sover med dit ur om håndleddet, er det endda muligt at måle dit søvnmønster, så du får den mest optimale hvile.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: LED, 1,3”
 • Understøtter: Android 4.3+ og iOS 8.2+
 • Batteritype: Lithium-polymer
 • Batterikapacitet: 500 mAh
 • Vægt: 63 gram

Samsung Galaxy Fit E

samsung galaxy fit e aktivitetsur

Forhandler Pris Mere info

499,-

499,- Gå til forhandler

Der er mange, der tror, at de skal være heldige at støde på et godt pulstur tilbud, hvis du skal købe et Samsung pulsur til en god pris. Sådan behøver det ikke nødvendigvis at forholde sig. Du kan blot kaste et blik på Galaxy Fit E. Det er et relativt simpelt aktivitetsur, der dog har de funktioner, der skal bruges til fitness og velvære.

Du kan vælge mellem mere end 90 forskellige typer aktiviteter. Du kan også læse notifikationer fra din mobil direkte på urets skærm. Derfor behøver du ikke at have telefonen frem, hvis du modtager en SMS. Endvidere er det forsynet med et batteri med en kapacitet på 70 mAh. Derfor har det strøm nok til en hel uge.

Slankt og minimalistisk design

Som følge af urets slanke og minimalistiske design, er Galaxy Fit E et komfortabelt ur. Derfor kan du sagtens have det på hele dagen, uden at det er til gene. Samtidig medfører udseendet på uret også, at det fungerer som modetilbehør. Det er derfor ét af de få pulsure, der både kan bruges til træning og i din dagligdag.

Du kan betjene dit ur via en stor 0,74” AMOLED-skærm i sort/hvid. Det er tilmed vandresistent, hvorfor det er muligt at have det med i bad eller i poolen. Det har nemlig en 5 ATM-certificering, ligesom det også lever op til militærstandarden MIL-STD-810G. Derfor kan du roligt have dette pulsur med i bad eller med i poolen.

Genkender automatisk aktiviteter

Du behøver ikke selv at tænde for uret. Det er nemlig i stand til at genkende diverse aktiviteter på automatisk vis. Det gør sig bl.a. gældende for både løb, gang, cykling, roning og flere dynamiske træningsaktiviteter. Det er dertil også muligt at vælge mellem mere end 90 ekstra aktiviteter, men det skal dog gøres på manuel vis.

Hvis du skal vælge mellem én af de mere end 90 aktiviteter, skal du bruge en smartphone. Dit valg skal nemlig ske via Samsung Health, der er en app, der kan downloades til iOS og Android. Derfor er du nødt til at vælge din aktivitet i denne app, før du kan starte din træning. Heldigvis er det en simpel og intuitiv applikation.

Forsynet med flere velværefunktioner

Det er vigtigt, at du sover nok. Det er dog lige så vigtigt, at du får en god nattesøvn. Gør du ikke det, kan du ikke håndtere dit stressniveau, så du opnår en sund og balanceret livsstil. Derfor tilbyder Galaxy Fit E også en søvnanalyse- og flere stresshåndteringsfunktioner. Du skal nemlig huske, at dit velvære altid er i første række.

Du behøver ikke at have din telefon frem, hvis du skal tjekke en besked eller notifikation. Det kan du gøre på urets skærm. Her kan du også finde en såkaldt Smart Widget, der kan vise informationer om alarmer, vejret og kalender. Hvis du rejser til en anden tidszone, indstiller det selv uret, ved at vise dig et dobbelt ur.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Bluetooth: ja
 • Kontrol: Touch
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Digital AMOLED, 0,74”
 • OS: Realtime OS
 • Batterikapacitet: 70 mAh
 • Vægt: 15 gram

Suunto 3 Fitness

suunto 3 fitness

Forhandler Pris Mere info

1.298,-

1.298,- Gå til forhandler

Dette Suunto pulsur er et perfekt eksempel på, at du ikke behøver at gå på kompromis med udseendet, når du vælger pulsur. Her er der tale om et smukt designet sportsur, der henvender sig til dem, der ved, hvad de vil have. Det er naturligvis et ur, der kan hjælpe dig med at holde dig sund, men det er meget mere end dét.

Suunto 3 Fitness er i stand til at skabe og tilpasse en personlig træningsplan. Denne plan bliver tilpasset til dine personlige fitnessbehov, og kan desuden holde styr på, hvor mange skridt, du tager. Foruden dette, kan det også registrere, hvor mange kalorier, du forbrænder, og hvor meget kvalitetssøvn, du får hver nat.

Desuden kan pulsuret også tjekke dine stress- og forbedringsniveauer. Derfor giver dette ur et godt overblik over din dag, hvorfor du får hjælp til at holde balancen.

En personlig træner på håndleddet

Det er svært at holde styr på sin træningshistorik. Det skal du dog ikke bekymer dig om, hvis du har et Suunto 3 Fitness om håndleddet. Uret er i stand til at holde styr på din historik, aflæse dit fitnessniveau og ligeledes sammensætte en træningsplan. Denne træningsplan vil hjælpe dig med at forbedre dit fitnessniveau.

Pulsuret er tilmed intelligent nok til at tilpasse sig på farten. Det kan fx tilpasse sig, hvis det skulle ske, at du går glip af et træningspas, eller hvis du træner mere end planlagt. Med Suunto 3 Fitness får du den vejledning, du har brug for, så du får det maksimale ud af din træning. Det hjælper med at finde den rette intensitet.

Kan bruges til enhver sport

Hvad enten du løber en tur før job, om du svømmer, vandrer i bjerge, eller du ofte er at finde i fitnesscenteret, kan Suunto 3 Fitness holde trit med din træning. Det måler din hastighed og den tilbagelagte distance – selv indendørs. Derfor er du selvfølgelig garanteret, at du altid får serveret data med den største nøjagtighed.

Uret er tilmed vandtæt ned til 30 meter. Derfor kan du roligt have det om håndleddet, hvis du registrere data på dine svømmeture. Hverken regnvand, sved og deslige er selvfølgelig heller ikke noget at være bekymret for. Ydermere er det også ensbetydende med, at du kan have dit pulsur på, når du er i bad.

Det er desuden ikke kun om dagen, at du kan registrere og indhente data med 3 Fitness fra Suunto. Du kan også spore din søvn, så du er garanteret, at du vågner fuldt udhvilet. Ydermere registrerer det også dine stressniveauer, og angiver forbedringer gennem hele døgnet – og det inkluderer også om natten.

Kompatibel med intuitiv app

Du kan selvfølgelig også benytte Suuntos egen app, som er kompatibel med dit træningsur. I denne app kan du nemt holde øje med dine aktiviteter, din søvn og dine generelle fitnessforhold. Derfor har du altid adgang til data om disse parametre på din smartphone. Det er også gældende, selvom du ikke er i nærheden af uret.

Der er tilmed mulighed for at dele dine resultater med andre. Du kan både dele dem med venner eller familie, eller du kan vælge at dele dem i det store Suunto-fællesskab. Det er selvfølgelig ikke et krav, at du gør dette. Ønsker du blot at registrere dataene til eget brug, så kan du også sagtens gøre dette.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Digital Matrix
 • Touch: Nej
 • Batteri: Lithium-ion
 • Vægt: 36 gram
 • Batteritid: Op til 10 dage

Stor forskel på funktionaliteten af de enkelte ure

Det er ikke nemt at finde det rette pulsur. Der er mange parametre, der skal tages hensyn til. Derfor er det vigtigt, at du vælger dit ur med største omhu. Gør du ikke det, er der en vis risiko for, at du træffer en forkert beslutning. Når du skal vælge et pulsur, er det en nødvendighed at fokusere på dine egne behov og krav.

Der er stor forskel på funktionaliteten af de enkelte ure, hvilket du skal være opmærksom på. Du skal sikre, at du vælge et ur, der har de funktioner, du har brug for. Omvendt er der ikke nogen grund til at betale for funktioner, du ikke skal bruge. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at definere dine behov og krav.

Når du skal købe et pulsur, skal du købe et ur, der passer til dine behov – der er ikke andet, der har relevans. I denne anledning skal du vælge mellem en lang række funktioner, da det ikke er sikkert, at det er dem alle, der er vigtige for dig. Du skal blandt andet vælge mellem de nedenstående funktioner, når du vælger dit ur:

 • Kalorietæller
 • GPS
 • Vandtæthed
 • Skridttæller
 • Pulsmåler
 • Søvnanalyse

Ovenstående er blot et udpluk af de funktioner, der er at finde i nogle pulsure. Derfor kan det også virke en kende vanskeligt at vurdere, hvad du egentlig har brug for. Det er dog en nødvendighed, at du gør dette, før du går på jagt efter dit kommende pulsur.