Aktivitetsur Børn

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Aktivitetsure findes i mange varianter. Disse varianter varierer på baggrund af mange parametre. Det er ikke blot ift. funktionalitet og teknologi, men også ift. størrelse. Derfor kan du også finde aktivitetsure til børn. De findes ganske vist ikke i så stort et antal, men de findes dog.

Hvis du er på udkig efter et aktivitetsur til børn, kan det være svært at vælge det rette. Der er nemlig mange forskellige parametre, der skal inddrages i dine overvejelser. Heldigvis præsenteres du herunder for et udvalg af markedets bedste aktivitetsure til børn. Det gør det nemmere at træffe din endelige købsbeslutning.

Sportsbuddy Veryfit Kids

sportsbuddy veryfit kids

Forhandler Pris Mere info

399,-

399,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: POPUP44KVBrug rabatkoden her!

Her er der tale om et smart ur til børn fra Sportsbuddy. Det gør det nemt for både barn og forældre at følge med i barnets daglige aktivitet. Det er et reelt smartwatch, der måler flere typer aktivitet, hvilket bl.a. tæller skridt og kalorier. Derved er det nemt at se, hvorvidt dit barn bevæger sig nok i løbet af en dag.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig i mindst 60 min. hver dag. Det er der flere årsager til, men det er især for at øge barnets sundhed. Samtidig er det dog også bevist, at aktive børn er bedre til at holde sig koncentreret. I dag bevæger ca. hvert 7. barn sig ikke nok, og det har alvorlig indvirkning på deres helbred.

Sæt mål og motiver barnet

Hvis du har et barn, der har svært ved at komme i gang med at bevæge sig, er det en god idé at investere i et aktivitetsur for børn. I Veryfit Kids er der indbygget en skridttæller, der gør, at barnet kan følge med i, hvor mange skridt, det tager på en dag. Det måles selvfølgelig kun, hvis uret sidder på barnets håndled.

En god måde at motivere dit barn til at bevæge sig lidt mere, er at opstille mål. Det kan gøres i en applikation, der virker på alle smartphones. Barnet kan selv gøre det, men kan også gøre det i fællesskab med en forælder. Idéen er, at man skal sætte et mål for, hvor mange skridt, der skal gås hver dag, for at motivere til at nå det.

Hvis målet nås, vil der blive vist en notifikation på uret. Her bliver brugeren lykønsket og får tildelt en virtuel pokal. Det er sådanne aspekter, der medfører, at barnet motiveres til at tage de nødvendige skridt hver dag.

Et meget holdbart ur

Det er et ur, der er lavet i holdbare materiale. Derfor er det ikke blot et slidstærkt ur, men kan også bryste sig af at være vandtæt. Dertil kan Veryfit Kids også prale af et simpelt og slankt design, der båder tager sig pænt ud, men også sikrer, at det ikke kommer i vejen. Derfor er det ikke til gene for barnets leg.

Til trods for, at det er lavet i robuste og slidstærke materialer, er den bløde gummirem dog ikke til gene for barnet. På remmen er der også monteret et smart spænde, der gør, at det kan indstilles til børn i alderen fra 4 til 12 år. Hvis dit barn er ældre end 12 år, er det bedre at vælge et ur, som faktisk er forbeholdt voksne.

Uret er forsynet med et stærkt batteri, der kan holde strøm i op til syv dage. Derfor er der ikke behov for at tage det af og på hver dag. Når batteriet er afladt, tager det ikke mere end 1 – 2 timer at lade det op igen. Det er desuden nemt klaret via et USB-kabel, som skal kobles i en adapter eller en USB-port i din PC.

Detaljer:

 • Display: LED, 0,87”
 • Touch: Ja
 • Batteri: 45 mAh
 • Batteritid: Op til syv dage
 • Vandtæt: Ja, IP67
 • Størrelse (Uden rem): H: 8 mm. x B: 15 mm. x L: 55 cm.
 • Vægt: 20 gram

Garmin Vivofit Jr. 2 The Resistance

garmin vivofit jr 2

Forhandler Pris Mere info

999,-

999,- Gå til forhandler

Kraften vil altid være med dit barn, hvis han eller hun har Vivofit Jr. 2 The Resistance om håndleddet. Det er et populært Garmin aktivitetsur til børn, som er hårdført nok til at kunne klare mosten på legepladsen. Dertil byder det på en batterilevetid på op til 1 år. Derfor skal legen ikke stoppes, for at lade uret op undervejs.

Forældrene kan tildele daglige opgaver og belønning. Det sker ved hjælp af en applikation på deres telefon. Barnet kan i stedet opleve en unik applikation, der tager ham eller hende med på et sandt Star Wars-eventyr. I denne mobile applikation er der velkendte som Star Wars-figurer som BB-8 til at motivere dit barn.

Belønninger, påmindelser og opgaver

Barnet vil ikke blot opleve, at det bliver sjovere at motionere. Et sådant ur kan også få barnets øjnene op for, at det kan være både sjovt og givende at udføre huslige opgaver. Med Vivofit Jr. 2 kan forældre nemlig nemt tildele daglige opgaver og sætte alarmer fra en app, som bliver vist direkte på barnes Vivofit Jr. 2.

Disse kan nemt indstilles til enten at forekomme hver uge eller hver dag. Det er ideelt, hvis du har et barn, der har brug for en lille påmindelse i ny og næ. Hvis du har en teenager, der har en tendens til at udsætte de opgaver de får, kan du angive en alarm. Derved bliver de mindet om at lave lektier, gå ud med skraldet mv.

Alarmen påminder brugeren med et ikon om, hvad det er forventeligt, at han eller hun skal gøre. Dernæst er det muligt for barnet at starte en timer på enheden, så de ved, hvor lang tid, der er tilbage. Det er en smart  funktion, men som forælder er det vigtigt, at man er påpasselig med, at man misbruger denne mulighed.

Giver adgang til venskabelige udfordringer

Det bedste aktivitetsur til børn kendetegnes selvfølgelig ved, at det kan motivere barnet til at dyrke yderligere motion. Der skal ikke være nogen tvivl om at Vivofit Jr. 2 mestrer dette til perfektion. Når det er tid til at lave venskabelige konkurrencer mod andre børn, er der et utal af muligheder installeret i dette aktivitetsur.

Det inkluderer bl.a. Toe-to-Toe™, der er en skridtudfordring, der giver børnene mulighed for at synkronisere med deres venner i nærheden. Når de har gjort det, kan de udfordrer hinanden til diverse skridtkonkurrencer. Det er dog også muligt at udfordre sig selv, for at sætte lidt ekstra skub i motivationen, hvis det ønskes.

Når de er færdige, kan de se deres antal skridt under forløbet, og derved finde ud af, hvem der har vundet. Dertil kan man også se, om man har slået sin egen rekord. Alt dette kan styres direkte fra håndleddet. Hvis du ønsker at deltage, kan du blot downloade app’en Connect IQ, hvorfra du kan udfordre dine børn.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Vægt: 17,5 gram
 • Kalorietæller: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Understøtter: iOS og Android
 • Batterilevetid: Op til 1 år

Aktivitetsure kan hjælpe på motivationen

Der er stor forskel på, hvor avancerede eller simple aktivitetsure er. Til trods for dette, så har de dog alle én ting til fælles; at de kan hjælpe dig med at holde motivationen oppe. Det er dét, der gør, at der er mange, der investerer i et ur eller armbånd, der kan tælle skridt. De fungerer dog lige så godt til børn, som til voksne.

Når du får registreret alt af dit aktivitetsur, bliver det ikke blot sjovere, men også nemmere at få dig selv ud ad døren, for at dyrke motion. Har du i lang tid haft svært ved at slukke for tv’et og snøre løbeskoene, er der hjælp at hente fra et sådant ur. Pludselig vil du opleve, at det ikke længere Netflix, der kommer i første række.

Hvis du ikke selv kommer afsted, får du klar besked fra din personlige træner på armen. Det er dog ikke kun i tilfælde af, at du sidder for lang tid på sofaen, at dit aktivitetsur giver lyd fra sig. Hvis du motionerer i stort omfang, og du opnår dine mål, vil dit aktivitetsur også fortælle dig, at du med god grund kan være stolt.

Undersøgelser viser at skridttællere virker

Der er et hav af undersøgelser, der har vist, at en skridttæller motiverer os til at bevæge os mere, end vi ellers ville gøre. Der er selvfølgelig skridttællerfunktioner i ethvert aktivitetsur på markedet. Der er bl.a. en række forskere fra Stanford University, der har undersøgt mere end 25 studier af skridttællerens effekt på os.

I disse studier deltog mere end 2.500 mennesker, hvoraf størstedelen var kvinder over 40 år. Resultaterne af disse studier taler for sig selv – og det overrasker faktisk mange af dem, der ser dem. Gennemsnitligt gik hver af deltagerne nemlig over 2.000 skridt mere hver dag, end de gjorde, før de begyndte at bruge en skridttæller.

Det er faktisk svarende til, at de gik ca. 1,5 km. ekstra hver dag. Som følge heraf, øgede de også deres daglige aktivitetsniveau med ca. 27 %. Ikke nok med det, blev det også bevist at deres blodtryk og vægt faldt i stor stil. Derfor skete der store ændringer i løbet af den tid forsøgene varede, hvilket i snit var 18 uger.