Smartwatch Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Har du i sinde at købe et smartwatch? I så fald står du over for et svært valg. Der findes et væld af modeller at vælge mellem. Derfor er du sikret, at du kan finde et ur, der harmonerer med dine ønsker. Det kræver dog, at du vælger med omhu, da det er vigtigt, at du køber et ur, der lever op til dine præferencer og kriterier.

Hvis du har svært ved at finde et smartwatch, der lever op til dine krav, er du kommet til det rette sted. Her på siden bliver du præsenteret for en række af de bedste modeller på markedet. Derfor er der minimum ét af de smartwatches, der er beskrevet herunder, der harmonerer med de kriterier, der er vigtige for dig.

Sportsbuddy Veryfit Smart

sportsbuddy veryfit smart

Forhandler Pris Mere info

999,-

999,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: POPUP44KVBrug rabatkoden her!

Her er der tale om et smart digitalt armbåndsur, der byder på et væld af forskellige funktioner. Foruden det store antal funktioner, er der også flere sportsprogrammer. Det tæller fx basale funktioner som skridttæller, pulsmåler, søvnregistrering og kalorietæller. Du får dog også adgang til meditations- og vejrtrækningsøvelser.

De mange sportsprogrammer indeholder bl.a. en række specialudviklede displays. De er dog også forsynet med funktioner til både løb, cykling, trekking, yoga og fitness. I alt er Sportsbuddy Veryfit Smart udstyret med hele 14 forskellige sportsprogrammer. Derfor er der – med garanti – også flere af disse, der tiltaler dig.

Moderne smartwatch med stor skærm

Et smartwatch har generelt en større skærm end et normalt aktivitetsur. Det er også gældende for Veryfit Smart, der byder på en stor, flot farveskærm. På denne skærm kan du modtage notifikationer, så du kan læse dem direkte på dit ur. Du kan modtage notifikationer fra de mest gængse applikationer på din smartphone.

Derfor har du mulighed for at modtage notifikationer fra bl.a. Messenger og Instagram, men også SMS’er. På Veryfit Smart finder du en stor 1,3” touch- og farveskærm, hvorfor det er nemt at læse disse beskeder. Derfor behøver du end ikke at tage din smartphone frem. Du kan derimod blot lade den blive i din bukselomme.

Det er selvfølgelig også muligt at lægge på og modtage opkald direkte på skærmen. Herfra er det tilmed også muligt at skifte mellem dine sange samt starte og stoppe musikken. Det hele foregår via en sikker Bluetooth-forbindelse. Det er en fordel af flere årsager, men bl.a. fordi, at det er nemt at sætte op med din telefon.

Sportsur til hverdagsbrug

Hvis du gerne vil have et armbåndsur, der kan bruges til både hverdag og til sport, er dette et godt valg. Det bliver udsat for flere forskellige udfordringer, hvorfor det er vigtigt, at det kan holde til det. Det kan dette ur fra Veryspor heldigvis. Det er nemlig blevet udformet i holdbare materialer og er vandtæt ned til 50 meter.

Urets store skærm er udformet i materialer, der sikrer mod ridser. Selve urkassen er fremstillet i rustfrit stål, hvorfor den er robust, mens vægten også holdes nede. Endvidere bør det nævnes, at den ikke stikker mere end 12 millimeter ud fra armen. Det er selvfølgelig en fordel, da du næsten ikke bemærker, at du har det på.

Batterilevetid på op til 10 dage

De fleste er enige i, at det er irriterende at lade sine enheder op hver aften, for at kunne bruge dem dagen efter. Blot fordi du vælger at investere i et Veryfit Smart, er det ikke ensbetydende med, at du får en enhed yderligere, der skal lades op. Uret har nemlig en batterilevetid på op til 10 dage, alt afhængigt af dit brug.

Når batteriet er løbet tør for strøm, skal det kun lades op i 2,5 time. Herefter er det klar til brug i yderligere 10 dage, før det igen er nødvendigt at lade det op. Har du det på håndledet, vil vise en påmindelse, når du har siddet stille for længe. Derfor ved du, hvornår der er behov for at rejse sig, for at gå lidt rundt.

Veryfit Smart viser selvfølgelig også både tid og dato. Derfor minder det også om et helt almindeligt ur. Der er dog en række forskelle, da Veryfit Smart byder på langt flere funktioner. Det er funktioner, der er udviklet til at gøre hverdagen og motion sjovere. Derfor giver uret dig et bedre helbred og en større livskvalitet.

Detaljer:

 • Display: LED, 1,3”
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM
 • Batteritid: Op til 10 dage
 • Mål (Rem): Omkreds på 13 – 19 cm.
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja
 • Blodtryksmåler: Ja
 • Søvntracker: Ja

Garmin Vivoactive 3

garmin vivoactive 3

Forhandler Pris Mere info

1.416,-

1.416,- Gå til forhandler

Hvis du er på udkig efter et smartwatch, der kan hjælpe dig med at indfri dine fitnessmål, er det værd at tage et kig på Garmin Vivoactive 3. Det er et ur, der især er målrettet dig, der har stor interesse i at indsamle data fra sport, fitness og motion. Du kan dog også tjekke notifikationer, modtage opkald m.m. direkte på dit ur.

Det er et smartwatch, der er udstyret med en klar touchskærm. Derfor er du sikret, at det er nemt at se, hvad der vises på skærmen. Dertil medfører det også, at det er nemt at bladre mellem de forskellige datasider og menuer. Det kan tilmed lade sig gøre at bruge skærmen i regnvejr eller med våde fingre.

Kombinerer det bedste fra mode- og fitnessverden

Der er ikke gået på kompromis med designet på dette smartwatch. Det er et ur, der formår at kombinere det bedste fra mode- og fitnessverden. Det byder bl.a. på en udskiftelig urskive, og har en letlæselig skærm, der er beskyttet af Corning Gorilla Glass. Derfor er det ikke blot et flot ur, men også et robust ét af slagsen.

Garmin har valgt at forsyne uret med en komfortabel silikonerem, der passer til håndled på 127 – 204 mm. Du kan endda tage det med i bad eller ud at svømme, hvilket du kan takke 5 ATM-certificeringen for. Dertil er det også forsynet med et touch-område på siden, som gør det nemt at scrolle i menuer og på siderne.

Er forsynet med indbygget GPS

På dette smartwatch kan du vælge mellem op mod 15 forskellige præinstallerede GPS-applikationer. Derfor er der rig mulighed for at være aktiv udenfor. Den indbyggede GPS holder nemlig øje med dig, uanset dit valg af aktivitet. Det betyder, at du kan bruge det, hvad end der er tale om løb, golf, skiløb eller noget helt fjerde.

Dertil er det et ur, der synkroniserer med Garmin Connect. Det er en gratis app, der kan installeres på hvilken som helst smartphone. I denne app samles og analysere alle dine bevægelsesdata, hvilket også omfatter din kalorieindtag og søvnrytmer. Det eneste krav er, at din smartphone er en Android- eller iOS-baseret enhed.

Er udstyret med indbygget pulsmåler

Som det også er gældende for flere andre smarture fra Garmin, er dette Garmin smartwatch også udstyret med håndledsbaseret pulsmåler. Det bruger pulsmåleren til at spore al din aktivitet, hvorefter den giver dig en specifik redegørelse af din form og dit helbred. Derfor er der ikke brug for eksterne bælter eller ledninger.

Hvis blot du har uret på dit håndled, registrerer det din aktivitet. Det sker ved hjælp af Elevate Wrist, som er en teknologi, der er udviklet af Garmin. Med udgangspunkt i dine pulsmålinger, vil Vivoactive 3 endda kunne sammenligne din fitnessalder ift. din faktiske alder. Derved kan du vurdere, om din træning har påvirket dig.

Du kan også se daglige diagrammer af din pulsvariation (HRV). Det gør det muligt for dig at se, hvilke tider på dagen, du er mest stresset. Derfor kan du bruge dit ur til at identificere og eliminere problemet. Enheden er i stand til give meddelelser om ekstreme stressmomenter, og dernæst tilbyde en vejrtrækningsøvelse.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja (Bluetooth Smart og ANT+)
 • NFC: Ja
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Digital MIP, 1,20”
 • Batteritype: Lithium-ion
 • Batterilevetid: Op til syv dage
 • Vægt: 43 gram

Samsung Galaxy Watch Active 2 (40 mm/ 4G)

samsung galaxy watch 2

Forhandler Pris Mere info

3.676,-

3.676,- Gå til forhandler

Det er ikke alle smartwatches, der også kan bryste sig af et design, der gør, at det kan bruges til dagligt. Hvis det er vigtigt for dig, bør du tage et kig på dette Samsung smartwatch. Det er et ur, der byder på teknologi af højeste klasse, som er pakket ind i et rustfrit ståldesign. Det er det bedste fra både mode- og fitnessverdenen.

Hvis du køber dette smartwatch, vil du altid være forbundet til internettet. Det skyldes, at det understøtter både Wi-Fi og LTE. Dertil er du også sikret, at det altid vil holde øje med dine træning, søvn, og vil hjælpe dig med at kontrollere dit stressniveau. Med andre ord, hjælper det dig med at leve et sundt og balanceret liv.

Ét af markedets smukkeste smartwatches

Der er ikke mange smartwatches, der kan konkurrere med Galaxy Watch Active 2, når det kommer til design. Derfor er det også et ideelt valg for dig, der har i sinde at skulle bruge dit digitale ur på daglig basis. Det byder på et elegant og minimalistisk design, der flyver under radaren, hvorfor det kan bruges til enhver lejlighed.

Endvidere er uret også forsynet med en urrem, der byder på en formidabel kvalitet. Det betyder ikke blot, at den holder i rigtig lang tid, men også at den er meget komfortabel. De fleste brugere af Galaxy Watch Active 2 glemmer helt, at de har det på. Det skyldes den lave vægt, men bestemt også den komfortable rem.

Intuitiv og brugervenlig touchskærm

Samsung har udstyret deres Galaxy Watch Active 2 med en 1,2” Super AMOLED-skærm. Denne skærm byder på en flot opløsning på hele 360 x 360 pixels. Den er dækket af Gorilla Glass DX+, som giver den bedst mulige beskyttelse af skærmen. Ydermere medfører det faktisk også en mere komfortabel og behagelig brug af den.

Det er også blevet udstyret med en roterende kant. Det er ikke alle, der anser dette som en fordel, men hvis du ønsker at undgå at bruge touchskærmen, er det dog muligt. Det betyder nemlig, at du kan betjene dit ur ved at scrolle langs kanten. Det er en smagssag, hvorvidt du mener, at det er nemmere eller ej.

Et væld af fitnessfunktioner

Hvis du er på udkig efter et smartwatch, der kan bruges i forbindelse med sport og fitness, er dette også et godt valg. Galaxy Watch Active 2 kan nemlig bryste sig af at tilbyde en lang række funktioner til både sport og fitness. Det inkluderer 39 slags træning, søvn- og pulsmåling, samt automatisk registrering af træning.

Dertil er det også forsynet med en såkaldt en livsstilsassistent. Fælles for de mange funktioner er, at Samsung har udviklet dem med henblik på at hjælpe dig med at komme i form. Der er dog også funktioner til søvn- og stresshåndtering, der ikke blot hjælper dig med at komme i god form, men også sikre, at du er veludhvilet.

Samsung har desuden gjort det muligt at indstille et mål for din daglige aktivitet på dette ur. Det er gjort med henblik på at forblive motiveret, men selvfølgelig også for at registrere din fremgang. Derfor bør der heller ikke herske tvivl om, at Galaxy Watch Active 2 er et ideelt smartwatch for dig, der er en aktiv person.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • NFC: Ja
 • SIM: e-SIM
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja, IP68
 • Skærm: Super AMOLED, 1,20”
 • Intern hukommelse: 4 GB
 • Batterikapacitet: 247 mAh
 • Operativsystem: Tizen
 • Vægt: 180 gram

Huawei Watch GT Sport

huawei watch gt sport

Forhandler Pris Mere info

1.149,-

1.149,- Gå til forhandler

Du behøver ikke at betale en mindre formue, hvis du ønsker at købe et smartwatch. Der er mange muligheder i et fornuftigt prisleje. Det inkluderer bl.a. dette Huawei smartwatch. Det er et digitalt ur, der er udviklet til dig, der leder efter et moderne og sportsligt smartwatch. Derfor kan det både bruges til dagligt og til sport.

Det er nemlig et ur, der giver dig mulighed for at skabe overblik over din sport. Det hjælper dig med at måle og registrere dine aktiviteter, din puls og din søvn. Med afsæt i de data, der indsamles, guider det dig til bedre resultater og højere effektivitet. Derfor er det en ideel partner til dig, der er aktiv og travl i hverdagen.

Genkender automatisk mange aktiviteter

Watch GT Sport er i stand til at genkende og skabe unikke profiler til et væld af aktiviteter. Det inkluderer en selvfølgelig lang række udendørs-, indendørs- og træningsaktiviteter. Du kan måle dine tider, afstande eller følge din pulshistorik. Det kræver blot, at du aktiverer urets brugervenlige multisportstilstand, inden træning.

Det er en tilstand, der kan benyttes, uanset hvilken form for aktivitet, der er tale om. Det er ensbetydende med, at uanset om du løber, går, svømmer, cykler, klatrer eller noget helt andet, så er dit ur i stand til at måle det. Det vidner også om, at Huawei har fokuseret på at skabe et smartwatch til den aktive person.

Er forsynet med håndledsbaseret pulsmåling

Huawei har forsynet deres Watch GT Sport med en håndledsbaseret pulsmåler. Det er dog ikke en hvilken som helst pulsmåler. Den er nemlig baseret på en selvlærende algoritme og innovative sensorer, der sporer alle dine aktiviteter i realtid. Herudover giver den dig også et specifikt overblik over dit helbred og din form.

Hvis du er træt af at være begrænset af bånd og ledninger, når du løber, er det en god idé at investere i et Huawei Watch GT Sport. Med dette ur kan du nemlig helt undgå at være begrænset af disse ting. Dertil kan dets pulsmåler spore dine aktiviteter døgnet rundt, og gør brug af effektiv håndledsmonitoreringsteknologi.

Modtag notifikationer direkte på uret

Du bør ikke lade din træning forsinket ting i dit privat- eller arbejdsliv. Det kan dog være svært, da du sjældent har fokus på din smartphone, når du træner. Med Watch GT fra Huawei er dette dog intet problem. Du kan blot parre dit ur med din smartphone (iOS eller Android), hvorefter du kan modtage notifikationer på dit ur.

Det er ikke blot notifikationer, du dermed kan modtage på dit ur, men også læs SMS’er, e-mails og modtage diverse påmindelser direkte på urets skærm. Desuden gør det det også muligt at dele dine præstationer med dine venner eller deltage i et community, hvor flere personer deler deres passion for fx løb og konkurrerer.

Ovenstående kræver dog, at du har en smartphone, der er kompatibel med uret. Har du ikke det, vil det ikke give megen mening at investere i et Watch GT fra Huawei. Det skyldes, at en stor del af funktionaliteten vil mangle.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • NFC: Nej
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: AMOLED, 1,40”
 • Vægt: 46 gram
 • Understøtter: Android 4.4+ og iOS 9.0+
 • RAM: 16 MB
 • ROM: 128 MB

Fitbit Versa 2

fitbit charge 3

Forhandler Pris Mere info

1.631,-

1.631,- Gå til forhandler

Fitbit Versa 2 er et smartwatch, der formår at kombinere et stilfuldt design med flere avancerede funktioner. Enheden har endda stemmebetjening, hvorfor du kan betjene uret, uden at have fysisk kontakt med det. Det giver dig et hav af muligheder, og er ét af de parametre, der får Fitbit Versa 2 til at skille sig ud fra mængden.

Det betyder bl.a., at du kan sætte alarmer, påmindelser om sengetid, tjekke vejrudsigten, afspille musik m.m., uden at røre ved dit ur. Derfor er det et meget brugervenligt ur, der kan bruges til et væld af formål. Det er dertil også muligt at modtage notifikationer fra din smartphones, hvis du har synkroniseret de to enheder.

Elegant og moderne smartwatch

Hvis du gerne vil have et elegant og moderne smartwatch, så behøver du ikke at lede længere. På dette punkt er der ikke mange ure, der kan konkurrere med Versa 2. Derfor er det også et ur, der kan være på håndleddet, uanset om du skal på arbejde, på natklub eller i fitness. Det er selvfølgelig en vigtig faktor for mange.

Det er også et ur, der kan bryste sig af at have en tynd profil med rundede sider. Det er ikke blot med til at give det en lav vægt, men får det også til at tage sig godt ud på små håndled. Derfor er det et smartwatch, der appellerer til de fleste. Det er de færreste smartwatches, der har et lige så moderne design, som dette.

Udstyret med en intuitiv touchskærm

Der er et væld af muligheder for at personliggøre dit Fitbit Versa 2. Du kan blandt andet indstille brugerfladen på dit ur, så det ser ud, som du gerne vil have, at det skal se ud. Her kan du enten gøre brug af en af profilerne, der følger med, eller du kan udvikle din egen brugerflade. Til dette formål skal du gøre brug af Fitbit-app’en.

Det er selvfølgelig ikke kun tid og dato, som du kan holde øje med på dette ur. Du kan også få et godt overblik over dine nøgletal i forhold til søvn og motion på den store AMOLED-touchskærm. Skærmen har desuden en Always On-funktion og en lysstyrke på 1.000 nits. Det betyder, at du altid kan se, hvad der bliver vist på den.

Kommer med både puls-, aktivitets- og søvnmåler

Du kommer ikke til at mangle målere, hvis du vælger at investere i dette ur. Fitbit har udstyret det med både en puls-, aktivitets- og søvnmåler. Derfor er det et godt ur for dig, der gerne vil måle din aktivitet. Det klarer Versa 2 nemlig til perfektion, hvorefter det tilmed leverer pålidelig og nøjagtig statistik om din aktivitet.

Du kan bl.a. få statistik om, hvor langt du går, hvor mange skridt du tager, minutter du er aktiv, og hvor mange kalorier du forbrænder. Det er naturligvis også muligt at sætte en række aktivitetsmål, som dit ur kan hjælpe dig med at opnå. Blandt mange brugere af Fitbit Versa 2, er dette faktisk én af de mest værdsatte funktioner.

Det er dog ikke kun om dagen, at det måler. Det gør det også om natten. Dets søvnmåler måler din puls, hvor længe du er vågen og hvor længe du sover. Dertil registrerer det også forskellige søvnstadier og giver dig et søvntal. Hvis der er behov for det, giver uret dig også forslag til, hvordan du kan forbedre din søvn og rytme.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • NFC: Ja
 • GPS: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja, ned til 50 meter
 • Skærm: Digital AMOLED
 • Vægt: 40 gram
 • Træningstilstande: 15 stk.
 • Batteritid: Op til fire dage
 • Stemmebetjening: Ja