Fitness Ur Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Et fitness ur kan gøre det sjovere at motionere. Det kræver dog, at du først finder et ur, der harmonerer med dine krav. Vær desuden opmærksom på, at et sådant ur også kaldes for hhv. aktivitetsur, aktivitetsmåler og fitness tracker. Egentlig er alle disse navne dog blot forskellige betegnelser for det samme produkt.

Med tiden er de mange fitness ure blevet bedre og mere avancerede. I dag er det muligt at måle puls, skridt, søvn m.m. med disse ure. Hvis du er på udkig efter det bedste fitness ur til dine behov, er du kommet til det rette sted. Herunder præsenteres du nemlig for et udpluk af markedets bedste modeller.

Sportsbuddy Veryfit V4

sportsbuddy veryfit v4

Forhandler Pris Mere info

799,-

799,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: POPUP44KVBrug rabatkoden her!

Med en Veryfit V4 fra Sportsbuddy har du altid en skridttæller, aktivitetsmåler mv. på din arm. Du kan bruge den til et hav af formål, hvilket bl.a. inkluderer at opstille daglige mål for dit ønskede antal skridt. Hvis du når dit mål, får du en besked på dit ur om, at du har nået det. Herefter kan du opjustere dit mål for dagligt antal.

Det fungerer dog ikke blot som en skridttæller. Foruden dette, så fungerer Veryfit V4 også som en pulsmåler. Du kan derfor nemt kontrollere din puls under din træning. Hvis du leder efter et fitness ur med pulsmåler, er dette derfor et godt bud. Du får endda en app med til din smartphone, hvor du kan følge med i din data.

Byder på et vandtæt design

Du skal ikke bekymre dig for, om du kan have dette ur med i bad. Det er lavet i vandtætte materialer og har tilmed en IP67-godkendelse. Det betyder, at der er tale om et ur, der er både støv- og vandtæt. Derfor kan du roligt brug dit fitness ur under alle forhold. Det kan du endda gøre, uden at være bekymret for det.

Endvidere er det vandtætte design med til at sikre, at der ikke er en risiko for mekaniske problemer. Du skal heller ikke bruge unødig tid på at lade det op, da det ikke tager mere end 90 min. Du kan lade det op via USB. Det gøres enten i en PC eller via en adapter. Herefter kan det holde strøm i op til 15 dage, afhængigt af brug.

Styr din musik fra uret

Du får ikke blot et fitness ur med indbygget pulsmåler, hvis du vælger et Veryfit V4. Du får også et ur, der har indbygget musikkontrol. Derved er det nemt for dig at styrke din musik på dit ur, i stedet for at skulle finde din smartphone frem. Det populære fitness tracker ur fra Sportsbuddy virker blandt andet med Spotify.

Det vidner også om, at det er meget mere end blot et ur. Det er en træningsmakker, der altid er med dig på dit håndled. Sportsbuddy har tilmed valgt at udstyre deres Veryfit V4 med en stor 0,96” OLED-skærm. Den er selvfølgelig berøringsfølsom, hvorfor den er nem at betjene – og bedst af alt, så er det et billigt fitness ur!

Detaljer:

 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja
 • Blodtryksmåler: Nej
 • Display: OLED, 0,96”
 • Vandtæt: Ja, IP67
 • Batteri: 115 mAh
 • Batteritid: Op til 15 dage
 • Mål (Uden rem): H: 11 mm. x B: 21 mm. x L: 65 mm.
 • Vægt: 22 gram

Garmin Vivoactive 3

garmin vivoactive 3

Forhandler Pris Mere info

1416,-

1416,- Gå til forhandler

Garmin Vivoactive 3 er et smartwatch, der er udviklet til at hjælpe dig med at indfri dine fitnessmål. Det har dog meget mere at byde på end dette, da du også kan tjekke notifikationer, styre musik, modtage opkald mv. på dit smartwatch. Alt dette styres direkte på den klare touchskærm, der er nemt at se og gøre brug af.

På skærmen kan du nemt bladre gennem datasider og menuer. Det kan sågar lade sig gøre i regnvejr og med våde fingre. Samtidig er det værd at bemærke, at det er et ur, der formår at kombinere det bedste fra mode- og fitnessverdenen. Det har nemlig en imponerende funktionalitet, uden at gå på kompromis med design.

Er forsynet med en komfortabel silikonerem

Uret er ikke blot udstyret med en udskiftelig urskive, der er beskyttet af Corning Gorilla Glass. Uret er desuden forsynet med en komfortabel silikonerem, der passer til de fleste håndled. Den kan nemlig nemt indstilles til at have en omkreds på mellem 127 og 204 mm. Derfor er det de kun få, der ikke kan passe et Vivoactive 3.

Du kan også roligt tage dette Garmin fitness ur med i bad eller ud at svømme. Uret har nemlig en såkaldt 5 ATM-certificering. Dertil er dette ur til fitness også blevet udstyret med et touch-område på siden af Garmin. Det er gjort med henblik på at gøre det nemt at scrolle op og ned gennem menuer, datasider mv.

Kommer med indbygget pulsmåler

Garmin har udstyret deres Vivoactive 3 med en håndledsbaseret pulsmåler. Derfor er uret i stand til at spore al din aktivitet. Samtidig kan det også give dig en meget specifik redegørelse for dit personlige helbred. Det er en fordel, at det er håndledsbaseret pulsmåling, da der derved ikke er brug for et eksternt pulsbælte e.l.

Såfremt du har dit ur på håndleddet hele døgnet, måler din pulsmåler konstant din puls. Det gøres ved hjælp af den unikke Elevate Wrist-overvågningsteknologi. Med afsæt i pulsmålinger kan Vivoactive 3 endda fastslå din fitnessalder, som du kan stille op imod din faktiske alder. Derfor kan du vurdere, om du er i god form.

Du kan også følge daglige diagrammer af din pulsvariation (HRV). Det bør du gøre, da det kan give dig en idé om, hvornår på dagen, at du er mest stresset. Derved kan du både identificere og eliminere problemet. Den byder endda på meddelelser om stressmomenter, og tilbyder dernæst vejrtrækningsøvelser for at hjælpe.

Detaljer:

 • Konnektivitet: Bluetooth, ANT+, og ANT
 • Vægt: 43 gram
 • Batterilevetid: Op til 8 dage
 • Mål: B: 43,4 mm. x D: 11,7 mm. x H: 43,4 mm.
 • Understøtter: iOS og Android
 • Batteritype: Lithium-ion
 • Vandtæt: Ja

Fitbit Charge 3

fitbit charge 3

Forhandler Pris Mere info

793,-

793,- Gå til forhandler

Hvis du har et ønske om at lære din krop bedre at kende, så er et Fitbit Charge 3 et godt køb. Det er en enhed, der er udviklet til at kunne styrke din krop og din overordnede trivsel, ved at samle data. Uanset om du bedst kan lide yoga, løb, cykling, svømning eller noget helt femte, kan en Charge 3 fra Fitbit være til gavn for dig.

Det er et fitness ur, der er klar til at styrke din præstation og forbedre din fysiske tilstand. Det er én af de mest velkendte aktivitetsmålere på markedet, hvilket naturligvis ikke er uden grund. Det skyldes bl.a., at det har et slankt, diskret design med en udskiftelig rem, hvilket gør det nemt at matche det med din stil.

Kan måle specifikke træningsrutiner

Fitbit Charge 3 er et aktivitetsur, der kan bruges til flere formål. Det kan bl.a. måle specifikke træningsrutiner og sportsaktiviteter. Derefter kan den selvfølgelig give specifik information herom. Uanset dine præferencer i forhold til sport og motion, er en Charge 3 altid en god idé at medbringe som en fast træningspartner.

Endvidere er enheden forsynet med en såkaldt SmartTrack-funktion. Det er en funktion, der gør uret i stand til at måle udvalgte træningsforløb, uden at der er behov for at aktivere det manuelt. Derfor er det ikke noget, som du selv skal huske at aktivere. Det er en fordel, da du kan fokusere på at yde maksimalt under træning.

Forsynet med en effektiv pulsmåler

Der er mange, der ønsker at købe et fitnessur, fordi de gerne vil kunne måle deres puls under træning. Hvis det også er én af årsagerne til, at du vil købe et sådant ur, kan du roligt vælge Charge 3. Det er nemlig blevet forsynet med en avanceret pulsmåler, der er i stand til at registrere din puls ved hjælp af håndledspuls.

Med afsæt i dette, kan det også måle antal forbrændte kalorier. Det gør det nemt for dig at vælge intensitet til din træning. Desuden byder det på specifikke modusser til fedtforbrænding, øget cardio samt optimering af maksimal ydelse ved udholdenhedstræning. Det vidner om, at det er ur, der har meget at byde på.

Du kan roligt have dit Fitbit Charge 3 på i vand, da det er vandtæt til 50 m. Du kan derfor have det på, når du er i brusebad, men du kan også tage en svømmetur med det på. Om natten kan du bruge det til at måle dit søvnmønster. Med afsæt i dette data, får du konkrete tiltag, der kan give dig en forbedret nattesøvn.

Detaljer:

 • Wi-Fi: Nej
 • Bluetooth: Ja
 • GPS: Nej
 • Pulsmåler: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: OLED
 • Batteritid: Op til syv dage
 • Batteri: Lithium-polymer
 • Vægt: 35 gram
 • Nettomål: D: 247 mm. x B: 29 mm. x H: 12 mm.

Samsung Galaxy Watch Active 2

samsung galaxy watch

Forhandler Pris Mere info

2.247,-

2247,- Gå til forhandler

Med Samsung Galaxy Watch Active 2 får du et smartwatch, der byder på teknologi af højeste klasse, som er pakket i et smukt, rustfrit ståldesign. Det vil også altid være forbundet til nettet, som følge af understøttelsen af Wi-Fi og LTE. Derfor holder det ikke blot øje med din aktivitet, men er også altid koblet op til nettet.

Det kan hjælpe dig med at holde øje med din træning, din søvn, og med at kontrollere dit stressniveau. Derfor er det faktisk et ur, der kan hjælpe dig med at leve et sundere og mindre hektisk liv. Samtidig er det et lækkert ur, der har et elegant, minimalistisk design, der medfører, at du kan have det på ved enhver lejlighed.

Forsynet med en uovertruffen touchskærm

Det er tydeligt at se, at der ikke er gået på kompromis i forhold til displayet. Samsung har udstyret deres Galaxy Watch Active 2 med en 1,2” Super AMOLED-touchskærm, der har en opløsning på 360 x 360 pixels. Den er tilmed dækket af Gorilla Glass DX+, der både garanterer maksimal beskyttelse og komfortabel brug.

Som følge af den roterende kant, er det nemt at betjene uret. Det kan du nemlig blot gøre ved at scrolle langs kanten af uret. Du behøver heller ikke at bekymre dig for, at du gør skade på dit ur. Det er vandtæt ned til 50 meter, ligesom det også overholder det den militære MIL-STD-810G-standard og er IP68-certificeret.

Mange forskellige fitnessfunktioner

Uret byder på en lang række forskellige funktioner, der henvender sig til aktive personer. Det inkluderer bl.a. 39 forskellige træningsprogrammer, men også både søvn- og pulsmåling samt automatisk registrering af din træning. Endvidere er Galaxy Watch Active 2 faktisk også blevet forsynet med en såkaldt livsstilsassistent.

Dets funktioner til søvn- og stresshåndtering samt den avancerede registrering af træning, er til stor hjælp, når du skal holde dig i form. Samtidig sikrer det også, at du altid er både veludhvilet og sund. Det er muligt at indstille et mål for din daglige aktivitet, så du kan forblive motiveret og følge med i dine fremgang.

Et væld af forbindelsesmuligheder

Der er tale om et smartwatch, der understøtter et væld af forbindelses- og lokationsmuligheder. Det har bl.a. understøttelsee for både A-GPS og Glonass, men også både Bluetooth 5.0, Wi-Fi samt NFC. Det betyder, at du kan bruge det til kontatkløs betaling. Det betyder også, at du altid vil være forbundet, når du er på farten.

Endvidere har uret også en LTE-dataforbindelse. Det kan du takke dets eSIM-understøttelse for. Det betyder, at du altid vil være forbundet – selv hvis du ikke har din smartphone ved hånden. Du kan også koordinere dit ur med resten af dit outfit, da du kan skifte urskiver på Galaxy Watch Active 2, så ofte du ønsker det.

Det kan lade sig gøre på en meget unik vis. Samsung har nemlig implementeret en funktion, der kaldes ’My  Style’, som du finder i Galaxy Wearable-app’en. Med denne funktion skal du blot tage billede af dit tøj, vælge dine yndlingsfarver fra dit outfit, og lade funktionen skabe en unik urskive med afsæt i disse farver.

Detaljer:

 • Skærm: 1,2” Super AMOLED
 • Kapacitet: 4 GB
 • OS: Tizen OS
 • Batteri: 247 mAh
 • Mål: B: 40 mm. x D: 10,9 mm. x H: 40 mm.
 • Vægt: 20 gram
 • Understøtter: iOS og Android

Hvordan finder jeg det rette fitnessur?

Det er ikke nemt at finde det rette fitness ur. Der er et væld af parametre, der har relevans, når du skal vælge et ur. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge, så du er sikret, at du træffer det rette valg. Der kommer ikke noget godt ud af at vælge et vilkårlig aktivitetsur.

I stedet skal du fokusere på at vælge ur med afsæt i ønsker og behov. I denne sammenhæng er der flere ting, der skal inddrages i dine overvejelser. En række af de mest relevante overvejelser belyses herunder.

Passer uret sammen med din smartphone?

Det er vigtigt at sikre, at det ur, du har udset dig, passer sammen med din mobil. Hvis den ikke gør det, kan du ende med en ubrugelig enhed. Kan de to enheder ikke kobles sammen, får du ikke adgang til din data i en app. Det er som regel her, at du kan aflæse dine resultater, når du er færdig med at dyrke motion.

Skal du have det på i vandet?

Hvis du har i sinde, at dit nye ur skal bruges i vandet, er det selvsagt nødvendigt, at det kan holde til det. Er du overbevist om, at det aldrig vil komme i nærheden af vand, kan der være penge at spare, hvis du vælger en model, der ikke er vandtæt. Derfor er det selvfølgelig en overvejelse, du er nødt til at gøre dig.

Er det vigtigt, at det har en stor skærm?

Det er ikke alle ure, der har en lige stor skærm. Faktisk er det noget, der er stor forskel på. Du skal vurdere, hvad dine behov er i denne anledning. Det kan nemlig være til stor gene, hvis skærmen er så lille, at du ikke kan se, hvad der står på den. Gå efter en stor skærm, der også er bagbelyst, så du kan aflæse den i mørke.

Kan du lide designet?

Du skal gå med dit ur det meste af tiden, hvis du vil sikre, at du får mest muligt ud af det. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at tænke over designet. Du skal vurdere, om det passer til din stil, og om det kan sættes godt sammen med dine outfits. Designet er ikke det mest vitale aspekt, men er dog noget du skal tænke over.

Er det et brugervenligt ur?

Du får næppe stor glæde ved et fitness ur, hvis det ikke er let at navigere i. Er det ikke det, er der en risiko for, at du går kold i det, allerede inden du er kommet i gang med at bruge det. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nemt at have med at gøre, bør du afprøve det i en butik før du beslutter dig.

Hvad er dine egentlige behov?

Når du skal købe et ur til fitness, skal det matche dine behov. Det skal derfor hverken have for mange eller for få funktioner. Det skal have et tilstrækkeligt antal funktioner, så det lever op til dine krav. Der er dog ikke nogen grund til at drukne dig selv i unødig teknologi, som du ikke får brugt.