Pulsmåler Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

En pulsmåler kan være brugbar i mange sammenhænge. Ofte kan de bruges til meget andet, end blot at måle din puls. Normalvis fås en pulsmåler nemlig i form af et ur med pulsmåler. Et sådant ur byder typisk også på både skridttæller, kalorietæller, søvnanalyse mv.

Derfor er det din bedste ven, når du skal arbejde dig i retning af en sundere, mere balanceret livsstil. Hvis du er på udkig efter en god pulsmåler, er dine muligheder mange. Derfor kan det svært at vælge den rette. Her på siden præsenteres du heldigvis fra et udpluk af markedets bedste, hvorfor der også er ét for dig.

Sportsbuddy Veryfit V2

sportsbuddy veryfit v2

Forhandler Pris Mere info

599,-

599,- Gå til forhandler

Du sparer lige nu 10% og får gratis fragt hos SportsBuddy med rabatkoden: “POPUP44KV” – Brug rabatkoden her!

Dit valg af træningsur er ikke nemt. Der er et utal af modeller at vælge mellem. Derfor kan det være svært at finde det rette. Hvis du skal bruge et træningsur til styrketræning, skal du typisk vælge et andet ur, end hvis det skulle bruges til løb. I et sådant tilfælde er det fx en god idé at vælge et træningsur med interval.

Du kan dog også tage et kig på Sportsbuddy Veryfit V2. Det er et ur, der kan bruges til de fleste formål. Det er nemlig forsynet med hele otte forskellige sportsprogrammer indbygget. Det inkluderer bl.a. løb, cykling, fodbold, fitness, tennis og yoga. Vælg blot den ønskede aktivitet, og få et præcist overblik over din aktivitet.

Sportsbuddy har også valgt at udstyre Veryfit V2 med en indbygget mindfullness-funktion. Det er en funktion, der gør det nemt at få mere fokus og koble lidt fra. Du skal blot trykke starte og følge instruktionerne, der er at finde på skærmen. Efter rutinen er gennemgået, vil du finde din indre ro og få mere overskud i hverdagen.

Garmin Vivosmart HR

garmin vivosmart hr

Forhandler Pris Mere info

1.109,-

1.109,- Gå til forhandler

Denne Garmin-pulsmåler er forsynet med Garmins egen Elevate-pulsteknologi. Det er en moderen teknologi, der måler pulsen direkte på håndleddet. Det giver dig friheden til at træne og dyrke motion uden en pulsrem. Ved hjælp af pulsen, giver Vivosmart HR informationer om forbrændte kalorier og træningsintensiteten.

Da det er et pulsur med indbygget pulsmåler, får du altid en nøjagtig tilbagemelding på din indsats. Hvis du ønsker at parre uret med andre kompatible enheder fra Garmin, kan din Vivosmart HR bruges som pulsmåler på håndleddet. Derfor er det en aktivitetstracker med pulsmåler, der byder på et bredt udvalg af muligheder.

Kan mere end at tælle skridt

Foruden at kunne registrere skridt, kalorier og distance, kan uret også registrere antal etager, du er gået op. Det skyldes, at Garmin også har udstyret den med en indbygget trykhøjdemåler. Endvidere måler den også altid aktivitetens intensitetsminutter. Det gælder, uanset om du løber en tur eller prøvet et spinninghold.

Derfor er der tale om en funktion, der giver dig mulighed for at følge dine fremskridt. Du kan følge disse ift. de mål, der anbefales af sundhedsorganisationer som Verdenssundhedsorganisationen. Du forpligtes dog ikke til at benytte disse mål. Ønsker du ikke at bruge dem, kan du blot sætte dine egne, personlige mål.

Er forsynet med Move IQ

Move IQ er en teknologi, der er udviklet af Garmin. Med denne teknologi skal du ikke selv starte eller stoppe din aktivitetstimer, når du starter på en ny aktivitet. Pulsmåleren kan selv kende forskel på bevægelser som gang, løb, cykling, svømning og brug af en elliptisk maskine. Alle dine data kan ses på Garmin Connect.

Med Vivosmart HR er du sikret, at du får et aktivitetsarmbånd med pulsmåler, der altid er forbundet. Hver gang du modtager en meddelelse på din forbundne smartphone, vibrer uret blidt og viser notifikationen. Du skal blot trykke og køre med fingeren på skærmen, såfremt du ønsker at læse hele notifikationen.

Det er ligeledes kompatibelt med flere andre tilknyttede funktioner. Eksempelvis er det muligt at styre din musik, fjernbetjene et VIRB-actionkamera, eller finde en forlagt telefon. Derfor er der ikke blot tale om et hvilket som helst ur med indbygget pulsmåler. Tværtimod, så har det rigtig meget at byde på.

Detaljer:

 • Mål: B: 21 mm. x 12,3 mm.
 • Rem: 137 mm. til 221 mm.
 • Display: 1″ x 0,42″ (160 x 68 pixels)
 • Vægt: 29,6 gram
 • Batterilevetid: Op til fem dage
 • Vandtæt: Ja, til 5 ATM

Polar A370

polar a370

Forhandler Pris Mere info

999,-

999,- Gå til forhandler

Med Polar A370 får du et smartwatch med pulsmåler, der hjælper dig med at få det meste ud af din træning. Det er bl.a. forsynet med avancerede GPS-funktioner, en præcis hjertefrekvensskærm samt søvnanlyse. Det har derfor et væld af funktioner, der hjælper med at maksimere din træning, uanset dit nuværende niveau.

Du kan selvfølgelig parre din smartphone med Polar A370 via en Bluetooth-forbindelse. Derfor kan du også synkronisere data, der er indsamlet på din pulsmåler, til en applikation på din smartphone eller tablet. Dette kan gøres på trådløs vis via Bluetooth. Køber du et A370, så får du den træningspartner du altid har ønsket.

Måler din puls døgnet rundt

Den integrerede pulsmåler kan måle din puls døgnet rundt. Den har en håndledsbaseret måler, der via en 2-LED optisk hjertefrekvensmekanisme, kan følge din puls. Det betyder selvfølgelig, at du kan gennemgå dine data senere. Du kan også bruge dine data til flere af de øvrige programmer, der fungerer med Polar A370.

Den leveres også med en præcis kalorietæller. Den kan beregne det nøjagtige antal kalorier, der forbrændes under et træningspas. Dette beregnes ud fra din højde, vægt, alder, køn og hjertefrekvens. Derfor har du til hver en tid overblik over, hvad du har forbrændt. Du ved også, hvor meget du skal træne, for at tabe dig.

Leveres med en aktivitetsguide

Polar har valgt at udstyre deres A370 med en aktivitetsguide. Denne funktion hedder Acitivty Benefit. Den er i stand til at spore dine daglige bevægelser, ligesom den kan vise, hvordan du kan holde dig i form. Du bliver også belønnet, når du har gjort nok. Har du ikke gjort nok, så opfordres du derimod til at bevæge dig mere.

Du kan nemlig opstille en række daglige aktivitetsmål, som du skal arbejde efter at nå. Fra Activity Benefit får du både daglig, ugentlig og månedlig feedback. Du har mulighed for at følge med i, hvordan det går fra din smartphone eller via hjemmesiden. Derfor er det nemt at få et overblik over din fremgang og dine mål.

Kan også registrere din søvn

Sleep Plus er Polars nye søvnregistreringssystem. Det er et omfattende system, der bruges til overvågning af al din søvn. Endvidere giver det dig også en tilbagemelding på, hvordan du får den bedst mulige nattesøvn. Det kræver dog, at du sover med dit Polar A370 om natten, og det er ikke alle, der har interesse i at gøre det.

Ved hjælp af dens kompatibilitet med Bluetooth, kan du benytte din smartphones GPS-funktionalitet direkte på uret. Derfor er det muligt at spore din nøjagtige position, hvis du er ude på en cykel- eller løbetur. Du kan desuden også få information om den tilbagelagte distance, hastighed og mere.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • Wi-Fi: Nej
 • GPS: Nej
 • Pulsmåler: ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Digital
 • Batterikapacitet: 110 mAh
 • Vægt: 37,30 gram

Sportsbuddy Veryfit Smart

sportsbuddy veryfit smart

Forhandler Pris Mere info

999,-

999,- Gå til forhandler

Sportsbuddy Veryfit Smart er et digitalt armbåndsur, der byder på et hav af forskellige funktioner. Foruden de mange funktioner, er det også forsynet med adskillelige sportsprogrammer. Uret indeholder nemlig ikke blot de basale funktioner som skridttæller, pulsmåler, kalorietæller og teknologi til søvnanalyse.

Det byder også på en række forskellige programmer, der kan bruges til vejledning til vejrtrækningsøvelser og meditation. Blandt de mange programmer finder du bl.a. specielt udviklede displays og funktioner til cykling, løb, yoga, trekking og fitness. I alt har dette ur hele 14 forskellige programmer, som du kan vælge mellem.

Moderne sportsur med en stor skærm

Smartwatches har generelt større skærme end normale aktivitetsure. Det er også gældende for Veryfit Smart, der byder på en stor, flot farveskærm. Som det også er muligt på andre ure i Veryfit-serien, kan du modtage notifikationer direkte på dit smartwatch. Det kræver selvfølgelig at uret er parret med din smartphone.

Du kan modtage notifikationer fra de mest gængse applikationer på din smartphone. Det inkluderer derfor ikke blot almindelig SMS og opkald, men også Messenger, Instagram m.m. Skærmen er en stor 1,3” touch- og farveskærm, hvorfor du kan læse dine beskeder, uden at skulle have din smartphone i hånden.

Du kan endda også lægge på og modtage opkald direkte på urets skærm. Hvis du lytter til musik, kan du også skifte mellem sange samt starte og stoppe musikken. Det hele foregår via en sikker Bluetooth-forbindelse, og er derfor nemt at sætte op. Det hele kan nemlig klares i løbet af et par enkelte minutter.

Sportsur egnet til hverdagsbrug

Veryfit Smart er et ur, der kan bruges til hverdag, men også til sport. Det kan udsættes for lidt af hvert, da det kan holde til det meste. Uret er nemlig lavet i holdbare materialer, der ikke blot gør det robust, men også gør det vandtæt ned til 50 meter. Det er gældende for hele uret, og derfor også for den store farveskærm.

Skærmen er nemlig udført i materialer, der sikrer mod ridser. Selve urkassen er derimod blevet lavet i rustfrit stål. Desuden stikker den ikke mere end 12 mm. ud fra din arm. Hvis du har siddet stille for længe, får du en påmindelse fra uret om, at du har brug for at bevæge dig. Dette nulstilles ved at rejse sig og gå lidt rundt.

På flere punkter er det dog ikke anderledes end et almindeligt armbåndsur, da det både viser dato og tid. Det indeholder dog også en række andre funktioner, der gør både hverdag og motion sjovere. Derfor er der tale om et træningsur med indbygget pulsmåler, der kan hjælpe dig med et bedre helbred og større livskvalitet.

Detaljer:

 • Display: LED, 1,3”
 • Touch: Ja
 • Vandtæt: Ja, ned til 5 ATM
 • Batteritid: Op til 10 dage
 • Mål (Rem): 13 – 19 cm.
 • Pulsmåler: Ja
 • Skridttæller: Ja
 • Kalorietæller: Ja
 • Blodtryksmåler: Nej
 • Søvntracker: Ja

Huawei Band 3 Pro

huawei band 3

Forhandler Pris Mere info

679,-

679,- Gå til forhandler

Huawei Band 3 Pro er et sportsur med pulsmåler, der hurtigt udvikler sig til at være din faste partner, når du dyrker motion. Det er et ur, der henvender sig til mange, men især til dig, der vægter et minimalistisk design højt. Huawei har nemlig formået at kombinere et udseende med rene linjer med avanceret funktionalitet.

Hvis du har et ønske om mere kontrol over din træning, er Band 3 Pro et godt bud. Det er nemlig et fitness ur med pulsmåler, der er skabt til formålet. Ikke nok med, at det kan hjælpe dig med bedre kontrol over din træning, så gavner det også din søvn. Du kan nemlig sove mere trygt med dets søvnovervågningsfunktion.

Indbygget pulsmåler i uret

Der er mange pulsmålere, der kræver, at du har en brysterem på. Det er dog ikke tilfældet for Band 3 Pro, da det er udstyret med en integreret pulsmåler, der måler din puls i håndleddet. Det kan ikke blot måle din puls, men også dokumentere dens aktivitet. Det giver dig præcise data, der kan bruges til at forbedre din træning.

Som tidligere angivet, gavner det dig dog også om natten. Du har nemlig brug for en god nattesøvn, hvilket det kan give dig. Huawei har valgt at forsyne deres pulsmåler med TruSleep. Det er en funktion, som Huawei selv har udviklet, der kan holde øje med dine søvnmønstre. Det kræver dog at du sover med det om natten.

Har også indbygget GPS-lokalisering

Huawei har også udstyret Band 3 Pro med indbygget GPS-lokalisering. Det betyder, at det er nemt for dig at spore både bevægelser, distance og hastighed. Dertil byder uret på et vandtæt design, der gør dig i stand til at svømme med det på. Da kun svømme med det, behøver du ikke at tage det af, når du går i bad.

Faktisk er det designet til at kunne modstå et vandtryk på op til 5 ATM. Det betyder, at du kan dykke helt ned til 50 meters dybde. Uret har også forskellige træningsforløb til personer, der kan lide at gå, løbe, cykle eller svømme. For at sikre, at du altid holdes motiveret, kan du sætte mål og blive informeret om din fremgang.

Kan parres med din Huawei-smartphone

Er du så heldig, at du også ejer en smartphone fra Huawei? I så fald kan du parre den med dit Band 3 Pro. Du kan endda blot efterlade din smartphone i lommen, når du løber, cykler eller svømmer. Derfor er du sikret, at du ikke går glip af dine vigtige beskeder, opkald eller notifikationer, hvis dine to enheder er blevet parret.

Selve parringen sker naturligvis via en sikker Bluetooth-forbindelse. Det kræver dog, at du har en telefon, der er kompatibel med Bluettooth 4.2. Hvis din smartphone bruger EMUI OS 8.1 eller nyere, kan du også bruge dit Band 3 Pro til at fjernstyre kameraet. Det er dog ikke just alle, der mener, at det er en nødvendig funktion.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • Touch: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • GPS: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Skærm: Digital AMOLED, 0,95”
 • Batteritype: Lithium-ion
 • Batterikapacitet: 100 mAh
 • Vægt: 25 gram

Pulsmålere hjælper på din motivation

Det gør ikke den store forskel på, hvorvidt du køber en simpel eller avanceret pulsmåler. Der er i hvert fald én ting, som de alle har tilfælles: De kan hjælpe dig med at motivere dig. Da al din aktivitet registreres i din pulsmåler, bliver det både sjovere og nemmere at komme ud ad døren, for at dyrke motion eller styrketræne.

Hvis du har svært ved at få slukket for Netflix på fjernsynet, til fordel for at dyrke motion, er det værd at købe en pulsmåler. Du får nemlig klar besked fra din personlige træner, som du har siddende på dit håndled, hvis du sidder stille i for lang tid. Du får dog også ros, hvis du arbejder hårdt mod en sundere og bedre livsstil.

Undersøgelser viser, at en pulsmåler hjælper

Der er op til flere undersøgelser, der har vist, at en pulsmåler med skridttæller, får folk til at bevæge sig langt mere, end de ellers ville have gjort. Der er et hold forskere fra Stanford University, der har både undersøgt og sammenlignet mere end 25 studier. Disse studier ser nærmere på målerens effekt på vores motionsvaner.

I disse studier deltog mere end 2.500 mennesker. Det var dog primært kvinder over 40 år. Resultaterne af de respektive studier taler dog for sig selv. De deltagende personer gik nemlig i gennemsnit over 2.000 skridt mere hver dag, end før. Derfor er der stor forskel på, hvor langt de gik før og efter købet af en pulsmåler.

Dette er svarende til, at de gik mere end 1,5 km. ekstra hver dag. Derfor øgede de også deres aktivitetsniveau på daglig basis med cirka 27 %. Den øgede mængde aktivitet fik også deltagernes vægt og blodtryk til at falde markant i løbet af den tid, disse forsøg varede. I snit havde forsøgene en varighed på ca. 18 uger.

Udvalget af pulsmålere er blevet større

I takt med, at det er blevet mere populært at motionere med et løbeur med indbygget pulsmåler e.l., er det samlede udvalg blevet større. Det er dog kun en fordel, da det betyder, at du også kan finde frem til et fitness armbånd med pulsmåler, der lever op til dine krav. Det er gældende, uanset om du er ny eller garvet.

Det kan dog være besværligt at finde den rette model, da der er mange modeller at vælge mellem. Samtidig bruges der også mange forskellige betegnelser for disse enheder. Der er eksempelvis ikke forskel på et løbeur med pulsmåler og et aktivitetsarmbånd med pulsmåler. Der er dog forskel på mængden af funktionerne.

Hvis du skal købe en pulsmåler, skal du derfor gøre op med dig selv, hvad du har behov for. Hvis du er relativt ny inden for motion og fitness, er det ikke sikkert, at du stiller de højeste krav. Hvis du fx er garvet løber eller har styrketrænet i mange år, har du sandsynligvis nogle meget specifikke krav til dit puls- og aktivitetsur.

Der findes pulsmålere til ethvert behov

Du skal ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en passende pulsmåler for dit vedkommende. Udvalget er så stort, at det byder på noget for ethvert behov. Derfor gemmer den bedste pulsmåler for dig sig også et sted. Det kræver dog typisk en vis mængde tålmodighed at finde det.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg af pulsmåler. Det skal nemlig harmonere med dit nuværende aktivitetsniveau, og de forskellige krav, du stiller til den. Hvorvidt det skal være i form af et armbånd eller et decideret ur, er dog op til dig selv.