Triptæller Test

Annoncer

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Der er mange, der gerne vil holde styr på deres daglige antal skridt. Det kan der være flere årsager til. Nogen ønsker blot data om, hvor meget de bevæger sig, mens andre ønsker at bruge det som motivation til at være mere aktiv. I begge tilfælde skal man selvfølgelig investere i en triptæller, der kan tælle dine skridt for dig.

Du kan finde mange af disse triptællere, hvorfor det kan være svært at vælge den rette. Vær dog opmærksom på, at der ikke findes én model, der er den bedste for alle. Det handler om at finde en triptæller, der stemmer godt overens med dine behov. Herunder præsenteres du dog for et udpluk af markedets bedste modeller.

Sportsbuddy Move

sportsbuddy move skridttæller

Forhandler Pris Mere info

299,-

299,- Gå til forhandler

Hvis du ikke har lyst til at bære et ur eller armbånd hver dag, er Move fra Sportsbuddy værd at overveje. Det er en triptæller, der ikke er større, end at du let kan finde plads til den i en lomme. Hvis du ikke vil have den i din lomme, kan den sættes fast i din buksekant, hvilket mange foretrækker.

Det er et ideelt valg, hvis du gerne vil holde styr på dine daglige antal skridt, men ikke har behov for avanceret funktionalitet. Move kan tælle dine skridt, antal forbrændte kalorier og distancen du har tilbagelagt. De fleste har ikke brug for andet information, end dette. Derfor er det også en meget populær triptæller.

Kan måle skridt, uanset hvor den sidder

Det er ikke et krav, at den placeres på en bestemt måde, før den kan tælle skridt. Det er op til dig selv, hvordan den skal placeres. Når du har taget den i lommen, sat den i buksekanten e.l., vil den registrere og måle skridt. Det gør den, uanset om du er ude at løbe, går rundt på kontoret, eller du går en tur rundt om søen.

Skridttælleren har en IP67-godkendelse, hvilket betyder, at den er støv- og vandtæt. Det er dog kun gældende ved kortvarig nedsænkning i vand. Du kan derfor ikke have den med i poolen, men du skal ikke bekymre dig for regn eller sved. De hårdføre materialer, som den er produceret af, holder nemlig vandet ude.

Detaljer:

 • Vandtæt: Ja, IP67
 • Batteri: RC2032
 • Batteritid: Tre til seks måneder
 • Mål: H: 15 mm. x B: 30 mm. x L: 45 mm.
 • Vægt: 24 gram

Toorx Skridttæller Pro Multifunktion

toorx triptaeller

Forhandler Pris Mere info

209,-

209,- Gå til forhandler

Du behøver nødvendigvis ikke at købe et armbånd eller et ur, hvis du vil tælle dine skridt. Det kan du sagtens gøre med en simpel enhed som denne skridttæller fra italienske Toorx. Her får du nemlig en skridttæller i sin reneste form. Derfor henvender den sig især til dig, der gerne vil have en enkel, brugervenlig triptæller.

Toorx har forsynet skridttælleren med en stor, bagbelyst LCD-skærm. Derfor er det nemt at se, hvad der står på skærmen. Det er selvfølgelig en fordel, da det blot kræver et kort kig på skærmen, hvis du vil have at vide, hvor mange skridt du har gået. Da den er bagbelyst, kan du se, hvad skærmen viser i både mørke og sollys.

Giver dig info om andet end antal skridt

I og med, at det er en skridttæller, kan den selvfølgelige tælle dit daglige antal skridt. Det er dog ikke kun det, den kan give dig data om. Den kan ligeledes beregne og angive information om distance og antal forbrændte kalorier. Derfor er det en simpel enhed, men den giver dig dog den mængde data, du har brug for.

I modsætning til Vivofit 4, der er beskrevet herover, er det ikke et armbånd eller et ur. Det er en basal model, der ikke er større, end at du har plads til den i din bukselomme. Hvis du ikke ønsker at have den i din lomme, kan den også sættes fast ved din buksekant. Det er op til dig selv, hvad du foretrækker i denne anledning.

Detaljer:

 • Farver: Gul og grå
 • Skærm: LCD
 • Baggrundsbelysning: Ja
 • Materiale: Hård plast

Tanita PD 637

tanita pd 637

Forhandler Pris Mere info

299,-

299,- Gå til forhandler

Det har aldrig været nemmere at holde øje med dit daglige antal skridt, end med Tanita PD 637. Enheden er udviklet til at motivere dig. Blandt andet motiverer skridttælleren dig til at gå 12.000 skridt dagligt, som er anbefalet af Sundhedsstyrelsen.

Til trods for sin lille størrelse, er det en enhed, der er fyldt med smarte funktioner. Foruden at tælle skridt og løbende viser resultater, giver den dig også andre data. På den store letlæselige skærm viser den også, hvor mange kalorier du forbrænder. For at få denne information, skal du blot indtaste din alder og vægt.

Omregner skridt til kilometer

På skærmen kan du konstant se, hvor langt du har bevæget dig. Tanita PD 637 er nemlig i stand til at omregne dine skridt til kilometer. Derfor kan du faktisk også bruge denne skridttæller til at tilpasse en løberute, hvis dette ønskes. Den er desuden lavet af solidt, slidstærkt plastik, hvorfor det er en robust enhed.

Tanita har også forsynet PD 637 med en smart pace-funktion. Du kan indstille den til at sætte et fast tempo for dig, hvorefter den hjælper med at holde den specifikke fart. Det er en funktion, der kan bruges, hvad end du løber eller går. Funktionen bruger må bip-toner til at markere tempoet, så du husker at holde det oppe.

Detaljer:

 • Materiale: Plast
 • Garanti: 2 år
 • Mål: 50 mm. x 40 mm. x 25 mm.
 • Vægt: 28 gram

Fitbit Inspire HR

fitbit inspire hr

Forhandler Pris Mere info

725,-

725,- Gå til forhandler

Fitbit Inspire HR er et ideelt valg for dig, der gerne vil have din triptæller om håndleddet. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det har meget mere at byde på, end blot at tælle skridt. Det er udviklet til at hjælpe dig med at nå din trænings- og vægtmål. Det gør det via mere end 15 forskellige træningstilstande.

Det er også udstyret med en indbygget pulsmåler, der kan være til stor gavn under et træningspas, da du kan se dine pulszone, og følge med i antal forbrændte kalorier. Hvis du har den på et helt døgn, holder den også øje med din hvilepuls. I Fitbits app kan du se en række statistikker over dine data.

Er vandtæt ned til 50 meter

Inspire HR er vandtæt ned til 50 meter. Derfor kan du godt beholde det på, når du tager et brusebad eller en tur i poolen. Det kan endda måle, hvor langt du har svømmet. Det kan også genkende flere typer aktiviteter såsom gang, løb, svømning og cykling. Det er en fordel, da det derved yder mere præcis information.

Hvis du er villig til at sove med armbåndet på, kan det også hjælpe dig med at få en god nats søvn. Inspire HR kan nemlig registrere og måle mængden af let, dyb og REM-søvn. Med afsæt i den data, der indsamles natten over, giver Inspire HR en række anbefalinger til at opnå bedre søvnrutiner. Disse findes i Fitbits app.

Detaljer:

 • Bluetooth: Ja
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM
 • Vægt: 20 gram
 • Skærm: OLED
 • Pulsmåler: Ja

Hvorfor bør jeg købe en skridttæller?

Der er flere årsager til, at du bør købe en skridttæller. Det er dog særligt på baggrund af, at det kan motivere dig til at gå mere. Hvis du går mere, så kommer du i bedre form, taber dig, og får en sundere dagligdag. Er du ikke interesseret i en fysisk skridttæller, kan en skridttæller app til din smartphone også være et bud.

Flere studier har vist, at vi motiveres mere, hvis vi har et mål. Et sådant mål er nemmere at sætte ud fra data om din nuværende aktivitet. Derfor kan din skridttæller hjælper dig med at sætte mål, og endda hjælper dig med at opnå dem.