Garmin Sportsur Test

Der er ikke mange producenter af sportsure, der er lige så velrenommerede som Garmin. Hvis du har i sinde at investere i et sports- og aktivitetsur, er det derfor oplagt at overveje et ur fra Garmins produktsortiment. Sortiment er bestående af meget varierende ure, hvorfor det indeholder modeller, der passer til alle behov.

Det store produktsortiment er dog ensbetydende med, at det kan virke besværligt at vælge det rette Garmin sportsur. Der er ikke ét af deres ure, der kan kåres som værende det bedste, da det afhænger af personlige præferencer og kriterier. Derfor er det dine egne krav, der skal ligge til grund for dit valg af sportsur.

Herunder præsenteres du for en række af de bedste sportsure fra Garmin. Derfor er der naturligvis også min.  ét af disse, der harmonerer med dine præferencer og kriterier.

Garmin Vivoactive 3

garmin vivoactive 3

Forhandler Pris Mere info

1.641,-

1.641,- Gå til forhandler

Dette sportsur giver dig adgang til hele 15 præinstallerede apps, som du kan vælge mellem. Det betyder også, at du selv kan vælge, hvordan du ønsker at komme i form. Uret er ligeledes forsynet med integreret GPS, der lader dig registrere et væld data. Det inkluderer bl.a. distance, tempo, placering og meget mere.

Med Vivoactive 3 markerer Garmin, at et sportsur ikke længere behøver at være et sportsur. Det har nemlig meget mere at byde på, end blot at være et ur til træning. Eksempelvis er det Garmin Pay Ready, hvorfor du kan indstille mobilbetalinger direkte fra håndleddet. Det bliver ikke meget nemmere at betale i butikker.

Dyrk mere sport med Vivoactive 3

Da sportsuret er udstyret med mere end 15 forskellige apps, er det nemt at finde en sjov måde at holde dig aktiv på. Du kan tage en tur på golfbanen, hoppe op på cyklen, prøve SUP eller deltage i en yogatime. Det er sådanne aktiviteter, som du foreslås af dette sportsur, som desuden er blandt de mest populære fra Garmin.

Når du skal udenfor, kan uret registrere detaljer om den valgt aktivitet. Det sker via den integrerede GPS, der end ikke kræver en forbindelse til telefonen. Det er en perfekt partner, uanset om du har behov for et ur, der kan registrere snowboarding, løb eller svømning. Med Vivoactive er du garanteret, at du kan måle det hele.

Daglig form- og stressovervågning

Garmin har selvfølgelig udstyret med et Garmin Elevate, som er en håndledsbaseret pulsteknologi. Derfor er det et ur, der lader Vivoactive 3 overvåge nøgleaspekter af din form og stress. Det gøres for at vise, hvordan din krop reagerer under forskellige forhold. Fx kan det estimere din fitnessalder og dit VO2-max.

Begge dele er indikatorer på din fysiske form, der kan forbedres over tid, ved at arbejde for det. Uret er også i stand til at registrere din pulsvariation (HRV), som bliver brugt til at beregne dit stressniveau. Det kan derfor gøre dig opmærksom, når dit stressniveau begynder at stige, så du kan finde god måde at koble fra på.

Download og opret træningssessioner

Med dette ur i dit arsenal, kan du holde din træningsplan frisk og inspirerende. Det er muligt at skabe egne træningssessioner til løb, cykling, konditions- eller styrketræning, og downloade dem til dit ur. Gør du det, er dit Vivoactive 3 i stand til at holde styr på dine øvelser, gentagelser, sæt og hviletider for dig.

Detaljer:

 • Mål: 43,4 mm. x 43,4 mm. x 11,7 mm.
 • Omkreds: 127 – 204 mm.
 • Display: 1,2” (240 x 240 pixels)
 • Vægt: 43 gram
 • Batterilevetid: Op til syv dage
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM

Garmin Vivofit 4

garmin vivofit 4

Forhandler Pris Mere info

472,-

472,- Gå til forhandler

Opdag flere måder at blive bedre end i går med det brugervenlige Vivofit 4. Det er et sportsur, der byder på et væld af funktioner. Det har selvfølgelig en integreret aktivitetsmåler, og har et stærkt batteri, der ikke skal genoplades hver dag. Derfor kan du fokusere på at holde dig aktiv, så du kan opnå dine træningsmål.

Faktisk har det op mod et års batterilevetid, hvorfor det især egner sig til dig, der gerne vil have et træningsur, du kan have på hele døgnet. Har du det om håndleddet døgnet rundt, kan du altid spore din aktivitet, hvilket du automatisk kan klassificere med Move IQ. Det vidner om, at det er et ur, der har meget at byde på.

Følg dine fremskridt døgnet rundt

Træningsuret følger dine fremskridt døgnet rundt, og giver dig endda mulighed for at droppe opladerkablet. Som angivet herover, har det er et batteri, der giver op mod et års batterilevetid. Du kan ligeledes have dit ur med i poolen eller i badet, da det er vandtæt. Det understreger, at du altid kan have det på håndleddet.

Dets farveskærm er altid tændt, hvorfor den er lys og nem at se – endda i sollys. Du kan endda lade din egen personlighed skinne igennem, da du kan tilpasse skærmen med både farvetemaer, urskiver og tekst. Er det ikke nok, kan du også udskifte remmen. Du kan selvfølgelig finde disse remme i et væld af farver og designs.

Giver dig adskillelige værktøjer

Med Vivofit 4 får du adgang til en lang række værktøjer. Fælles for disse er, at de er udviklet til at gøre dit liv nemmere. Du får fx adgang til en widget, der viser vejrudsigten. På denne måde kan du hurtigt se, hvordan vejret bliver. Du desuden koble uret op til en app, hvor du kan indstille alarmer m.m., der vil lyde på dit ur.

Endvidere kan du også indstille en timer direkte på håndleddet, hvis dette ønskes. Det kan fx være en timer, der signalerer, hvornår du må stoppe på motionscyklen. Det kan også blot være, når stegen skal tages ud af ovnen. Hvis du ikke kan finde din telefon, kan du ringe den op via Vivofit 4, så du nemmere kan finde den.

Giver både aktivitetsregistrering og motivation

Vivofit 4 er udviklet til at inspirere dig til at komme op og i gang. Ikke nok med, at det kan registrere distance, skridt, kalorieforbrænding og søvn, registrerer det også perioder med inaktivitet. På skærmen er der en farvet aktivitetsindikator, der minder dig om, at du har været inaktiv for længe, og at du skal rejse dig op.

Du kan nulstille den ved at vandre lidt rundt i et par minutter. Uret er i stand til at lære dit nuværende niveau at kende, hvorefter det udregner et opnåeligt dagligt skridtmål. Når du formår at nå de mål, der er blevet sat af uret, vil det automatisk justere dine mål til den næste dag. Derfor bliver de gradvist justeret op med tiden.

Detaljer:

 • Mål: B: 19 mm. x T: 9,4 mm.
 • Omkreds (S/M): 122 – 188 mm.
 • Omkreds (L): 148 – 215 mm.
 • Display: 11 mm. x 11 mm. (88 x 88 pixels)
 • Vægt 25 gram
 • Batterilevetid: Op til et år Vandtæt: Ja

Garmin Forerunner 235 Sportsur

garmin forerunner 235

Forhandler Pris Mere info

1.601,-

1.601,- Gå til forhandler

Forerunner 235 er udstyret med en optisk sensor, der måler din puls døgnet rundt – direkte på håndleddet. Det giver dig frihed til at dyrke motion uden en pulsmålerrem, og fortsat kunne måle din puls. Det byder også på en farverig måler, der identificerer din pulszone og salg pr. minut. Disse data får du altid vist i realtid.

Det er et ur, der især er henvendt til løbere, og der er ikke to løbere, der er ens. Det er deres mål som regel heller ikke. Du kan tilpasse din træning ved at downloade træningsprogrammer til dit ur via Garmin Connect. Du kan endda tilpasse dine datafelter samt downloade urskrive, widgets og apps via Connect IQ.

Du kan tråde både inde og ude

Garmin har indbygget et såkaldt accelerometer. Det er i stand til at registrere distance- og hastighedsdata, hvilket er brugbart, hvis du løber indendørs. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du ofte løber på bane eller på løbebånd. Ofte kræver det nemlig en særskilt fodsensor, men det er ikke tilfældet med Forerunner 235.

Du kan også bruge uret til at holde øje med dit aktivitetsniveau, selvom du ikke dyrker motion. Uret er nemlig udstyret med en indbygget aktivitetsmåler, der kan tælle både skridt og kalorier hele dagen. Det minder dig også om, hvornår du skal rejse dig op. Det gør det nemlig efter, at du har siddet stillet i mere end en time.

Uret er også kompatibelt med GPS- og GLONASS-satellitter. Det betyder, at du hurtigt og præcist kan finde din position, hvad end du løber i en dal eller er i nærheden af en høj bygning. I det både farverige og grafiske interface på urets skærm, vises din pulszone og slag pr. min. Derfor har du altid et godt overblik over det.

Nemt og overskueligt

Garmin Forerunner 235 er et godt valg, hvis du gerne vil have vist dine aktiviteter, registrere fremskridt mod dinemål, og uploade indsamlet data på trådløs vis. Du kan nemlig følge med i dine data i form af kortfattede, letforståelige diagrammer, grafer, kort. Her kommer det for alvor til udtryk, at det er et brugervenligt ur.

Når du uploader din data til Garmin Connect, er det også muligt at konkurrere mod venner og familie. Det er bl.a. muligt at konkurrere i ugentlige skridt- eller løbeudfordringer. Du kan selvfølgelig også sammenligne dine resultater i realtid. Det kan lade sig gøre, da Garmin har udstyret Forerunner 235 med LiveTrack.

Det er også muligt at bruge applikationens trådløst forbundne links til at modtage opdatering om vejrforhold, vejrudsigter samt notifikationer. Derfor er der ikke behov for at tage din smartphone op ad lommen, hvis du fx modtager en SMS-besked eller skal tjekke vejrudsigten. Det kan du blot gøre direkte på dit sportsur.

Detaljer:

 • Mål: 45 mm. x 45 mm. x 11,7 mm.
 • Display: 1,23” (215 pixels x 180 pixels)
 • Vægt: 42 gram
 • Batterilevetid: Op til ni dage
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM
 • Rem: Silikone

Garmin Forerunner 35

garmin forerunner 35

Forhandler Pris Mere info

867,-

867,- Gå til forhandler

Her får du et slankt og let ur, der egner sig godt til den daglige løbetur, men også til konkurrencer. Det leveres med Garmin Elevate, der er Garmins egen integrerede håndledsbaseret pulsmåling. Dertil er det også blevet forsynet med GPS. Det betyder, at uret også er i stand til at registrere distance, tempo, intervaller m.m.

I og med, at alle disse data bliver registreret af dit ur, er det kun dit ur, der er behov for. Du behøver ikke at have din telefon med dig, eller at have en pulsmålerrem om brystet. Du skal blot tage dit Forerunner 35 på, hvorefter du kan løbe afsted. Det kan også bruges til andre aktiviteter, men henvender sig dog især til løbere.

Kan variere din træning

Det behøver ikke at være kedeligt at holde sig i god form. I Forerunner 35 er der en række aktivitetsprofiler, der egner sig til både indendørs- og udendørsløb, der kan gøre det sjovere. Det stopper dog ikke her, da dit ur kan gøre mere end det. Hvis du har brug for lidt mere variation, er der også flere andre aktivitetsprofiler.

Du kan eksempelvis vælge den indbyggede cykelprofil, og tage en tur rundt på cykel i kvarteret. Hvis du gerne vil maksimere din træning, og sikre, at du får mest muligt ud af den, kan du vælge kardioprofilen. Denne profil kan du nemlig brug, hvis du ønsker en hård omgang træning på trappemaskinen i fitnesscenteret.

Kan registrere din aktivitet døgnet rundt

Der er bestemt ikke nogen grund til, at du ikke bør have dit Forerunner 35 på hele døgnet. Det er udstyret med en omfattende aktivitetsregistrering, der registrerer et hav af data om dig døgnet rundt. Det måler bl.a. antal skridt, forbrændte kalorier, distance, intensitetsminutter samt puls – og det gør det hele døgnet.

Endvidere holder uret faktisk også øje med perioder med inaktivitet. Hvis du har siddet stille i for lang tid, markerer uret med en vibrationsalarm. Denne alarm indikerer, at det nu er tid til at rejse sig op. Du nulstiller naturligvis alarmen ved at gå lidt rundt – typisk kræver det ikke, at du går i mere end cirka 60 sekunder.

Hold forbindelsen ved lige

Når du har parret uret med en smartphone, er det muligt at modtage notifikationer på urets skærm. Derfor kan du se stort set alle dine notifikationer direkte på håndleddet. Foruden dette er det også kompatibelt med en række andre forbundne funktion. Du er derfor garanteret, at du ikke er nødt til at slippe omverdenen.

Du har endda muligheden for at bevare forbindelsen til både venner og familie via urets Live Track-funktion. Det gør det muligt at lade dem følge dine løbeture i realtid. Uret holder dig også automatisk opdateret, da det downloader softwareopdateringer selv. Ydermere er det også kompatibelt med musikstyring mv.

Detaljer:

 • Mål: 35,5 mm. x 40,7 mm. x 13,3 mm.
 • Mål (Rem): 140 – 200 mm.
 • Display: 0,93” (128 pixels x 128 pixels)
 • Vægt: 37,3 gram
 • Batterilevetid: Op til ni dage
 • Vandtæt: Ja, 5 ATM

Garmin Fenix 5

garmin fenix

Forhandler Pris Mere info

867,-

867,- Gå til forhandler

Du kan slå dine resultater fra i går, hver dag, hvis du har et Fenix 5 fra Garmin. Det er et GPS-multisportsur i absolut topklasse. Det byder på et væld af funktioner, hvilket bl.a. inkluderer håndledsbaseret pulsmålinger. Det er dog også udstyret med et stort udvalg af avancerede træningsfunktioner, der gør din træning sjovere.

Det er også muligt at udskifte remmen på uret, så du fx hurtigt kan skifte mellem job og træning. Det er et ur, der passer til alle typer sport og motion, hvorfor det er den perfekte træningsmakker for alle. Det skyldes blandt andet de indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, der levers af dette ur.

Byder på iøjnefaldende design og intens performance

Hvis du vælger et Fenix 5, får du et kompakt sportsur, der har en diamater på hele 47 mm. Det er desuden spækket med forskellige træningsfunktioner. Uret byder på et robust design og et atletisk look, der har den højeste kvalitet. Dertil er det også forsynet med en EXO-antenne i rustfrit stål, der er integreret i urkransen.

Bagsiden på multisportsuret er smedet i stål, hvilket ikke er et tilfældigt valg. Det er gjort med henblik på at sikre en optimal performance under krævende forhold. Det betyder ligeledes, at det er vandtæt ned til 100 meter. Fenix 5 er det perfekte valg, der henvender sig til både dine æstetiske og atletiske ambitioner.

Giver en fremragende læsbarhed på farten

Garmin har valgt at udstyre Fenix 5 med deres Garmin Chroma Display, der altid er tændt. Skærmen er i fuld farve og har en høj opløsning, hvilket sikrer, at du altid har en god læsbarhed. Det er et 1,2” stort display med transflektiv teknologi. Det betyder, at det både reflekterer og udsender lys på én og samme tid.

Det er selvfølgelig en fordel, da det gør urskiven endnu lettere at læse og se i stærkt sollys. Du kan desuden få en speciel version af Fenix 5, der går under navnet Sapphire Edition. Køber du denne model, tilføjes der desuden et ridsefast safirglas i høj kvalitet. Derfor er du garanteret, at du ikke kommer til at ridse glasset.

Forsynet med håndledsbaseret pulsmåling

For at sikre, at enhver ambitiøs atlet får den ultimative frihed, er Fenix 5 blevet forsynet med Garmin Elevate. Det er en håndledsbaseret pulsteknologi, der gør det muligt at holde øje med din puls, uden at skulle bære en brystrem. Ikke nok med, at du derved kan holde øje med din puls, så giver det også andre muligheder.

Med den integrerede pulsmåler, kan du styre intensiteten af din træning. Samtidig muliggør det også, at du kan registrere daglige aktiviteter med pulsmåling. Det kan du tilmed gøre døgnet rundt, såfremt du blot har sportsuret på. Den specifikke pulsgiver giver meget nøjagtige oplysninger om antal forbrændte kalorier.

Tilpas din stil med udskiftelige urremme

Det er også nemt at tilpasset uret til din stil og sportsgren. Garmin fører nemlig et stort udvalg af remme, der er en del af deres QuickFit-sortiment. Du kan vælge mellem remme i læder, metal eller silikone. Der er end ikke behov for brug af værktøj. Du skal blot klikke remmen af, klikke den nye på, og tage af sted.

Det er selvfølgelig en fordel, da alle kan finde en rem, der passer til deres ønsker. Hvis du ønsker at skifte dit urs udseende, er det nemt at gøre det med Fenix 5. Dog kan det fås i et væld af varianter, hvorfor selve uret også kan fås i en farvekombination, der tiltaler dig. Det er en af fordelen ved det store udvalg af sportsure.

Detaljer:

 • Mål: 47 mm. x 47 mm. x 15,5 mm.
 • Display: 1,2” (240 pixels x 240 pixels)
 • Vægt: 85 gram
 • Batterilevetid: Op til to uger
 • Vandtæt: Ja, 10 ATM
 • Rem: Silikone
 • Indbygget hukommelse: 64 MB

Garmin sælger sportsure til ethvert behov

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Garmin er én af de mest velrenommerede producenter af træningsure. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at de har opnået dette. Det skyldes, at de har et stort udvalg af ure, der byder på noget til ethvert behov. Dertil er deres ure ganske enkelt blandt de bedste på markedet.

Det store udvalg medfører dog, at det kan være svært at finde det rette ur. Hvis du skal købe et sportsur, er du derfor nødt til at træffe dit valg med stor omhu. Hvis du ikke gør det, kan du risikere at vælge et ur, der ikke lever op til dine krav, og ikke kan opfylde din behov. Derfor er du nødt til at tage dig tid til at vælge uret.

Når du skal vælge et sportsur, skal du først have et kendskab til dine behov. Hvis du ikke har det, er det ikke nemt at sikre, at du får fingrene i et optimalt ur. Hvis du skal bruge det til løbetræning, skal du have et helt andet ur, end hvis du skal bruge det til fitnesstræning. Derfor er det vigtigt, at du gør dine behov klart.

Der er forskel på de mange ure

Der er store forskelle på de mange sportsure, der er lavet af Garmin. Det betyder både, at det kan være svært at finde det rette ur, men også at deres udvalg byder på noget for enhver smag. Det er dog ikke kun de mange funktioner, der er forskel på. Du skal også være klar over, at der er stor forskel på priserne på de mange ure.