tennissko aktivitetsure

Sådan holder du styr på din kalorieforbrænding, når du spiller tennis!

ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Det er endelig blevet tid til, at tennisbanerne atter kan åbnes op igen. Spiller du til daglig tennis, så har du uden tvivl hænderne over hovedet. Ønsker du omvendt at prøve kræfter med tennis, så er nu det helt perfekte tidspunkt.

Tennis kan være en fantastisk måde at brænde kalorier af på. Selvom de færreste tænker på, at man tager mange skridt, så kan man faktisk komme op på rigtigt mange skridt i løbet af en tenniskamp. Derudover har du pulsen oppe, hvilket er med til at sikre, at du forbrænder flere kalorier, end hvis du havde siddet på sofaen.

Det rigtige tennisudstyr kan gøre en stor forskel

Hvad end der er tale om tennissko eller tennisketcher, så er det alfa og omega, at man har det rigtige udstyr, hvis man ønsker at få det maksimale ud af sine spil. Ellers risikerer man faktisk, at tennisudstyret spænder ben for en.

Har man ikke en god tennisketcher, som man føler ligger godt i hånden, så kan man hurtigt komme til at slå nogle slag, der ikke var meningen. Derfor er det vigtigt, at man ikke går alt for meget på kompromis med kvaliteten af sit tennisudstyr.

Omvendt er det ganske forståligt, at man som ny tennisspiller gerne vil spare lidt penge, indtil man har fundet ud af, om sporten siger en noget. Du skal dog ikke være i tvivl om, at man ofte kan sælge sit udstyr brugt på sider såsom DBA og GulOgGratis. Det er endvidere også blevet ganske populært at sælge udstyr på diverse Facebook-grupper.

Du kan sagtens bruge et aktivitetsur, når du spiller tennis

Rigtigt mange tennisspillere bruger aktivitetsure, når de skal spille tennis. På den måde kan de holde øje med deres forbrænding. Derudover er det også muligt at holde øje med ting såsom pulsen og antal skridt gået.

Der findes mange forskellige slags aktivitetsure og pulsure til dette formål. Hvilket ur, der er det rigtige for dig, kommer helt an på, hvad du gerne vil have af data, når du spiller tennis.

Det kan anbefales, at du investerer i et pulsur, hvis du ønsker løbende at holde øje med, hvad din puls og dermed forbrænding er. Omvendt kan du også benytte dig af et motionsur, hvis du gerne vil have et godt all-around ur.

Her på siden skriver vi om aktivitetsure. Vi er dog også meget interesseret i at blogge omkring nogle af de sportsgrene og aktiviteter, som der benyttes i forbindelse med brugen af aktivitetsure. Har du spørgsmål til os, så kan du her kontakte os.


Skriv et svar