Sådan finder du det bedste aktivitetsur med skridttæller

Der findes en masse aktivitetsure på markedet, som tæller antallet af skridt, du tager på daglig basis. Derfor kan det også være svært at vælge den absolut bedste. Vi håber dog, at nedenstående skriv kan være med til at give dig en idé om, hvad der er vigtigt at have in mente, når du skal vælge det bedste aktivitetsur med skridttæller.

Her på siden skriver vi til dagligt om aktivitetsure, pulsure og andre former for ure, som holder styr på din aktivitet. Derfor håber vi, at du vil kunne finde værdi i at læse nedenstående.

Hvad er dit budget til et nyt aktivitetsur med skridttæller?

Når du skal ud og finde det bedste aktivitetsur med skridttæller, så er det først og fremmest vigtigt, at du har lagt et budget. Man kan i dag købe aktivitetsure med skridttællere i alle prisklasser, og derfor gør du din egen søgning markant nemmere for dig selv, hvis du får lagt et budget.

Ønsker du at dit aktivitetsur skal kunne en masse andet end blot at tælle skridt, så vil du skulle forvente at betale en højere pris, end hvis du udelukkende ønsker at benytte dig af skridttællerfunktionen.

De fleste danskere har udelukkende brug for en skridttællerfunktion, men nogle har også behov for at se deres BPM (beats per minute) eller deres kalorieforbrænding på daglig basis. Her skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig at kunne tracke på.

Hvad skal du bruge dit aktivitetsur til?

Det er en god idé at tænke over, hvordan dit ur kommer til at blive brugt. Dyrker du en masse crossfit og styrketræning, så er dine brugsmønstre anderledes, end hvis du løber og spiller fodbold.

De fleste aktivitetsure er lavet til at kunne klare det meste, men hvis du eksempelvis ofte svømmer i havet eller i en svømmehal, så skal du sørge for at vælge et ur, der er vandafvisende. Derudover kan du overveje, om du ønsker at investere i et ur, der kan tracke dine aktiviteter under vandet.

Vil du gerne tracke din søvn?

Det er blevet ganske populært at tracke sin søvn via sit aktivitetsur. Nogle finder stor glæde ved det, mens andre bliver forfærdet over den mængde søvn, som de får. Herfra redaktionen er vi svært glade for at kunne tracke søvnen, og derfor kan vi godt anbefale at kigge efter et ur, der kan måle dine søvnstadier.

Vi skal dog understrege, at et aktivitetsur kun kan måle din søvn med en vis portion usikkerhed. Du skal derfor ikke altid tage tallene for gode varer. Det kan dog give dig en fin indikation.

Køb dit aktivitetsur med skridttæller i Danmark

Et aktivitetsur er i sin pureste form et stykke elektronik. Desværre har elektronik det med engang imellem at kunne gå i stykker. Netop derfor er det vigtigt, at du har forbrugerrettighederne med dig på din side. Vi anbefaler derfor, at du køber aktivitetsure indenfor landets grænser, så du altid er sikker på, hvad det er for nogle rettigheder, du som frobruger har.

Et ur kan sagtens være billigere at købe fra udlandet, men du bør medregne den meromkostning der vil være, hvis der pludselig skulle ske noget med uret, og du derfor skal sende det retur. Derudover er du selvfølgelig med til at støtte danske virksomheder, når du handler fra butikker i Danmark.

Hvilket mærke skal man gå efter?

Der findes mange forskellige mærker indenfor aktivitetsure, og vi kan ikke pege på ét ur, der er bedre end andre. Det handler i høj grad om, hvad det er, du skal bruge uret til samt det budget, du har.

Et aktivitetsur behøver dog ikke at være fra de helt store mærker. Du kan sagtens vælge et ur fra et relativt ukendt mærke og stadig få en god oplevelse. Det er ofte nogenlunde samme teknologi, som der er kommet i urene.

Ønsker du dog at gå efter specifikke mærker, så kan brands såsom SportsBuddy, Polar og Garmin anbefales. FitBit har endvidere også lavet nogle yderst fordelagtige aktivitetsure med skridttællerfunktion og søvnmåling.

Der sælges i stor stil aktivitetsure på nettet

Har du fået mod på at prøve et aktivitetsur med skridttæller af, så kan du med fordel se, om ikke en webshop har præcis det ur, som du er på udkig efter. I dag sælges der i stor stil aktivitetsure på nettet, og forbrugerne vælger ofte internettets muligheder da udvalget ganske enkelt er større, end hvad det er i de fysiske butikker. Derudover har det økonomiske aspekt naturligvis også noget at sige. Køber du dit ur på nettet, så er det bestemt ikke unormalt, at du kan spare lidt penge.

Der findes både store og små webshops, som sælger denne type ur. En god idé er altid at tjekke op på anmeldelserne af de enkelte webbutikker, så du derved sikrer dig, at du ikke bliver snydt.

Er der forskel på aktivitetsure til herre og dame?

De fleste brands vælger at lave uni-sex ure. Derfor er der, som hovedregel, ikke nogen forskel. Du kan dog godt forvente, at du i opsætningen af dit ur skal oplyse om hvorvidt den primære bruger af uret er en mand eller kvinde. Det skyldes de beregninger, som uret skal foretage i forhold til eksempelvis kalorieforbrændingen.

Skulle der dog være aktivitetsure, som henvender sig specifikt til ét køn, så vil det stå ganske klart og tydeligt i produktbeskrivelsen. Du vil derfor ikke være i tvivl.


Skriv et svar