Aktivitetsur

Brug dit aktivitetsur til disse aktiviteter

By juli 15, 2019 september 23rd, 2019 No Comments
fitness og træning

Et aktivitetsur kan benyttes i mange forskellige henseender. Selvom du måske ikke er i fitnesscentret hver dag, og selvom du måske ikke kommer ud og løber 10 til 15 kilometer hver dag, så kan et aktivitetsur stadig være ekstremt nyttigt, hvis du ønsker en sundere hverdag.

Vi mennesker ønsker, som regel, at være så sunde som mulige. Det kan dog være svært i en stressende hverdag at overskue. Derfor ser vi aktivitetsure som værende et skridt i den helt rigtige retning. Det giver dig nemlig en indikation om, hvor aktiv du reelt set er i dagligdagen. For mange kan det give et overraskende indblik i, hvor lidt vores krop rent faktisk får lov til at bevæge sig med intensitet.

Vi vil herunder komme med lidt inspiration til, hvad et akvititetsur kan bruges til, hvis ikke man er typen, der hver dag kommer i fitnesscentret. Selvom det ikke er tilfældet, så kan disse fitnessure sagtens være motiverende at bruge aktivt.

Går du til og fra arbejde?

Mange undervurderer den cardio, som gang rent faktisk er. Der er mulighed for at forbrænde et hav af kalorier, hvis man formår at gå sine 10.000 skridt dagligt. De fleste aktivitetsure har en indbygget skridttæller, og denne kan være god at holde et skarpt øje med, hvis man ønsker at være mere aktiv i dagligdagen.

Man behøver bestemt ikke at tage på lange løbeture, hvis man blot ønsker at tabe sig. Tænker man i stedet over, hvad man propper i munden, og sørger man for at være lidt aktiv, så der forbrændes flere kalorier, end der indtages, så vil vægten stille og roligt søge nedad.

Et aktivitetsur kan sagtens tracke alternative aktiviteter

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen, at aktivitetsure sagtens kan tracke, når man er aktiv på lidt alternative måder. Som Lovebuddy.dk selv kommer ind på, så kan lagengymnastik sagtens være en god måde at forbrænde kalorier på. Det kan opvask og oprydning i hjemmet omvendt også være. Derfor behøver det hele ikke at gå op i, hvor mange gange man har været i fitness, eller hvor mange kilometer man har løbet. Alternative aktiviteter kan sagtens være med til at sikre et kalorieunderskud – og det er her, hvor et aktivitetsur kan fortælle dig, om du er på rette vej.

Gør hverdagen lidt mere aktiv med nye sportsgrene

Når først man er blevet bidt af at følge med i den data, som et aktivitetsur giver en mulighed for at følge med i, så kan man hurtigt få blod på tanden efter at prøve nye sportsgrene. En sportsgren som squash eller padletennis, som historisk set ikke har været specielt populært i Danmark, er i dag blevet noget, som de fleste har prøvet. Begge sportsgrene giver sved på panden, og det kan være en alternativ måde at røre sig på, hvor man sætter sit aktivitetsur på arbejde.

Relaterede artikler:

 

Leave a Reply