aktivitetsur i hvid

Brug dit aktivitetsur til disse aktiviteter

ANNONCER

Selvom artikel har et redaktionelt fokus indeholder den sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor produktanmeldelserne skal betragtes som annoncer.

Står du lige nu med overvejelserne omkring, om hvorvidt du skal investere i et aktivitetsur? Eller har du allerede et, og ønsker du at få lidt inspiration til, hvad sådan et aktivitetsur egentlig kan benyttes til? Så kan du med fordel læse videre. Herunder giver vi dig nogle gode aktiviteter, hvor et aktivitetsur er et fantastisk redskab, hvis du ønsker at tracke eksempelvis din puls eller antallet af kalorier, som du har forbrændt.

Der findes naturligvis mange andre ting, som et aktivitetsur kan benyttes til end blot de nedenstående. Denne artikel skal blot ses som værende en inspiration til, hvornår et pulsur kommer til sin ret.

Gåture og gang på arbejde

Hvis du ikke tror, at der er kalorier at forbrænde, når man går, så kan du godt tro om igen. Prøv blot at have dit aktivitetsur på, når du går rundt på arbejde, eller når du skal gå på arbejde. Du vil hurtigt opleve, at der er en korrelation mellem antallet af skridt, du går, og antallet af kalorier, som du forbrænder.

Det kan være utroligt motiverende at have et pulsur på, som både kan tælle skridt og forbrændte kalorier. På den måde kan du løbende holde øje med, hvor godt du gør det.

Til lagengymnastik

Vi holder den sobre tone. Vi håber dog, at du ved, hvad vi mener. Dyrker du fra tid til anden lagengymnastik (enten med en partner eller alternativt med voksenlegetøj fra eksempelvis Lovebuddy.dk), så kan der faktisk også være en god portion kalorier at forbrænde. Prøv blot at have din aktivitetsmåler på. Din puls vil stige, og du vil hurtigt kunne se, hvordan det afspejles i antallet af kalorier, som du forbrænder.

Til løbeturene

Elsker du, som så mange andre, at komme ud og løbe? Er du også vild med at kunne tracke din fremgang? Så er et løbeur et absolut must. Med sådan et ur har du mulighed for at spore dine ruter og derved tracke din fremgang. Vælger du eksempelvis at løbe samme rute, så vil du hurtigt kunne se, om hvorvidt du får hurtigere tider eller ej.

Find det rigtige aktivitetsur

Inden du investerer i et aktivitetsur (givet at du ikke allerede har et), så kan du med fordel læse nogle af de mange tests, vi har gennemført. Vi har, med inspiration fra andre tests, kunne sammensætte artikler omkring de enkelte aktivitetsure, der i dag findes. Vi håber dermed at kunne gøre det en smule lettere for dig at vælge det helt rigtige aktivitetsur.

Kilde: https://www.digitalafbetaling.dk/apple-watch-paa-afbetaling/

Læs også om badevægte her: https://tilbudskongen.dk/billig-badevaegt-tilbud


Skriv et svar